ALBASAT
Actualitate Societate

Alertă teroristă în Parlamentul European. S-a emis alertă de contaminare a sticlelor cu apă

Europarlamentarii și personalul Parlamentului European au fost avertizați să nu bea din sticlele de apă distribuite în clădirea instituției de la Strasbourg, fiind o suspiciune că sunt „contaminate”, scrie psnews.ro, preluat  de IPN.

„Se suspectează contaminarea apei în sticlele de apă distribuite în Hemicycle și în birourile Președinției astăzi, 14/12/2023, la STRASBOURG. Vă rugăm să nu beți din sticlele de apă în incinta Parlamentului European din Strasbourg. În caz de expunere: instrucțiuni detaliate vor fi trimise prin e-mail. În caz de urgență medicală, contactați 85112. Autoritățile Naționale au fost informate. Echipele de siguranță/răspuns la incident sunt în curs de intervenție”, arată un comunicat al Parlamentului European.

Eurodeputații au fost redirecționați la o altă intrare în clădire pentru controale suplimentare. De asemenea, dimineață, a fost o alertă de terorism în parcarea de la nivelul minus trei din clădire.

Consiliul European s-a reunit astăzi la Bruxelles, iar pe agendă se regăsesc mai multe subiecte de importanță internațională. Liderii Uniunii Europene vor discuta și despre politica de extindere a UE, inclusiv despre procesul de stabilizare și de asociere, precum și despre etapele următoare în acest sens.

Related posts

Pentru turul doi contează activismul diasporei și o mobilizare în țară, comentator politic

Albasat

Cursul valutar oficial la 27.01.2023

AlbasatTV, Nisporeni

Zelenski: Atacul rusesc de lângă Odesa a fost un „act de teroare al Rusiei”

Albasat

Leave a Comment