ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Angajament pentru protecție: Instituțiile din Nisporeni își asumă responsabilitatea

Astăzi, la 26 martie, a fost încheiat un acord crucial între trei instituții de importanță vitală pentru comunitatea noastră: Inspectoratul de Poliție Nisporeni, Inspecția pentru Protecția Mediului Nisporeni și Secția Situații Excepționale Nisporeni. Acest acord marchează un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii securității publice și a protecției mediului în zona noastră.

Scopul acestui acord de colaborare este de a eficientiza activitățile polițienești, de prevenire și lichidare a incendiilor și a altor situații excepționale, precum și de a asigura un nivel înalt de supraveghere și protecție a mediului, a intereselor publice și siguranței ecologice. Prin stabilirea unor relații strânse între părți, ne propunem să organizăm și să desfășurăm activități comune pentru menținerea securității publice, siguranței persoanelor și protecției mediului.

Obiectul acestui acord vizează reglementarea activității privind conlucrarea reciprocă între organele nominalizate și desfășurarea unor activități în comun pentru realizarea uniformă a politicilor, strategiilor, planurilor și programelor necesare pentru prevenirea faptelor ilicite și menținerea ordinii și securității publice în unitatea administrativ-teritorială deservită.

Părțile implicate în acest acord se angajează să desfășoare sarcini comune, printre care se numără:

a) Demararea în comun a campaniilor informaționale și organizarea ședințelor de lucru pentru implementarea măsurilor și acțiunilor destinate prevenirii faptelor antisociale pe domeniul de competență al instituțiilor implicate.

b) Monitorizarea sistematică a implementării prevederilor acestui Acord și, în cazul necesității, formularea și propunerea de modificări pentru îmbunătățirea acestuia.

Related posts

Întreprinderile afectate de criză pot solicita suport de la stat

AlbasatTV, Nisporeni

Президент созывает Высший совет безопасности

Albasat

„Cea mai puternică furtună de pe planetă”, pe cale să lovească paradisul exotic Hawaii

Albasat

Leave a Comment