ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Astăzi în orașul Nisporeni: Reluarea lucrărilor de construcție a rețelei exterioare de canalizare

Astăzi, 17 iunie 2024, în orașul Nisporeni sunt reluate lucrările de construcție a rețelei exterioare de canalizare pe stradela 1 Livezilor și pe stradela 3 Livezilor. Lucrările sunt esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii sanitare a orașului și se vor desfășura pe parcursul întregii zile.

Restricții de trafic

Primăria orașului Nisporeni anunță că, în intervalul orar 08:00-17:00, drumul pe cele două străzi va fi blocat pentru a permite desfășurarea în condiții de siguranță a lucrărilor. În acest sens, primăria roagă toți participanții la trafic să folosească alte căi de acces în zonă pentru a evita blocajele și eventualele inconveniente.

Recomandări pentru locuitori

Pentru a minimiza disconfortul creat de aceste lucrări, Primăria orașului Nisporeni recomandă locuitorilor și participanților la trafic următoarele:

  • Utilizați rute alternative pentru deplasările planificate în zona afectată.
  • Respectați semnalizarea rutieră temporară și indicațiile personalului de la fața locului.
  • Aveți răbdare și înțelegere față de eventualele întârzieri cauzate de aceste lucrări necesare.

Aceste lucrări sunt parte a unui proiect mai amplu de modernizare a infrastructurii de canalizare din orașul Nisporeni. Odată finalizate, acestea vor contribui la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitori și la protejarea mediului înconjurător. De asemenea, lucrările vor reduce riscul de inundații și vor asigura un sistem de canalizare mai eficient și mai durabil.


Related posts

Diplomați din Moldova vor fi instruiți în domeniul afacerilor europene de către experți de la București

AlbasatTV, Nisporeni

Întâlnirea a 10-a a HUB-ului de Securitate al UE: sisteme IT de mari dimensiuni în domeniul justiției și afacerilor interne

AlbasatTV, Nisporeni

Nisporenenii, invitați la inaugurarea bradului de Crăciun. Când și unde va avea loc evenimentul

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment