Fără categorie

Au fost desemnați absolvenții anului 2019

Absolvenții, care pe parcursul procesului instructiv-educativ au obținut rezultate excepționale la învățătură, în domeniile sportului și artelor, s-au implicat activ în acțiunile extracurriculare, au fost desemnați de către Direcția municipală educație, tineret și sport în cadrul concursului municipal „Absolventul anului 2019”, transmite IPN.

Prin acest concurs DGETS își propune  să identifice, să încurajeze și să susțină cei mai talentați absolvenți, care și-au demonstrat competențele obținute și poziția civică în societate. La concurs au participat absolvenții liceelor din municipiul Chișinău care au obținut performanțe înalte la disciplinele școlare și activități extracurriculare.

Trofeul „Absolventul anului 2019” i-a fost acordat elevului Cojocaru Gabriel din Instituția Privată de Învățământ Liceul Teoretic „Orizont”. Cel mai bun absolvent la disciplinele umaniste a fost desemnat Adrian Crainic de la , Instituția Publică Liceul Teoretic „Minerva”, precum și Alexandrina Garuța de la Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu”.

Cel mai bun absolvent la profil real a fost desemnat Victor Baerle de la Liceul Teoretic „Principesa Natalia Dadiani” și Nicolae Ducal de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”. Cel mai bun absolvent în domeniul artistic a fost declarat Stelian Curca de la Liceul Teoretic „Petru Zadnipru”. Cel mai bun absolvent inovator a fost desemnat Sandu Chirița de la Liceul Tehnologic ORT „B. Z. Herțli”.

Cel mai activ absolvent voluntar este Mihaela Galușcă de la Liceul Teoretic „Ion Creangă”. Cel mai bun absolvent sportiva fost desemnat Vladislav Untu de la Liceul Teoretic „Alexei Mateevici” și Milena Gațco de la Liceul Teoretic „Universul”. Cel mai bun absolvent  în tehnologii informaționale este Alexei Cadomțev de la Publică Liceul Teoretic „Nicolae Milescu Spătarul”.

Concursul municipal „Absolventul anului” se desfășoară anual, fiind anul acesta la a VIII-a ediție.

Related posts

Restricții privind deplasarea în ziua alegerilor prezidențiale

Albasat

Cursul valutar oficial la 21.10.2020

Albasat

Decorațiuni, obiecte decorative și accesorii pentru casa ta. La magazinul „ZinArt Decor”din Nisporeni găsești cadoul perfect pentru orice ocazie

Albasat

ULTIMA ORĂ! 6 cazuri noi de infectare cu COVID-19 în Nisporeni

Albasat

Alte 656 de cazuri noi de coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore în R. Moldova

Albasat

Грузовик сбил мужчину прямо на пешеходном переходе в Сынджере

Albasat

„Moldova și România”, emisiune tv despre sprijinul oferit de guvernul României

Albasat

Meniu unic în grădinițele din capitală

Albasat

Accesul la infrastructura modernă de irigare motivează agricultorii să investească în culturi profitabile

Albasat

Bărbat accidentat de camion la Sângera, chiar pe trecerea pentru pietoni

Albasat

Leave a Comment