ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Când se va desfășura Festivalul Fanfarelor în memoria dirijorului Vasile Amarfii la Nisporeni? Află aici!

Festivalul Fanfarelor, un eveniment dedicat memoriei talentatului dirijor Vasile Amarfii, va fi organizat în orașul Nisporeni pe data de 28 mai. Începând cu ora 11:00, Piața Ștefan cel Mare din Nisporeni se va transforma într-un loc plin de muzică și culoare, unde fanfarele vor celebra moștenirea artistică a maestrului Amarfii.

Vasile Amarfii, un dirijor apreciat și iubit de comunitate, a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării muzicii tradiționale și a fanfarelor în Republica Moldova. Prin acest festival, organizatorii își propun să păstreze vie amintirea maestrului și să inspire noi generații de muzicieni să urmeze calea sa.

Festivalul Fanfarelor va aduce împreună numeroase formații muzicale din raionul Nisporeni și din întreaga țară, care vor interpreta piese tradiționale și moderne sub bagheta dirijorilor lor. Evenimentul va crea o atmosferă festivă și va oferi publicului o experiență culturală de neuitat, în timp ce celebrează viața și contribuțiile lui Vasile Amarfii în domeniul muzicii.

Festivalul Fanfarelor din Nisporeni este un eveniment cultural de mare importanță, care aduce omagiu unui artist de excepție și promovează tradițiile muzicale locale. Prin participarea la acest festival, comunitatea se apropie de rădăcinile sale culturale și celebrează moștenirea artistică lăsată de dirijorul Vasile Amarfii.

Related posts

Peste 695 de mii de gospodării, înregistrate pentru compensații. Depunerea cererilor continuă

AlbasatTV, Nisporeni

Cartea Verde pentru Rusia și Belarus nu mai este valabilă

AlbasatTV, Nisporeni

Un polițist din India și-a vopsit calul cu imagini care imită aspectul coronavirusului. VIDEO

Albasat

Leave a Comment