ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Comuna Vărzărești: Agheorghiesei Gheorghe, noul primar în urma turului 2

Comuna Vărzărești își schimbă conducerea, iar Agheorghiesei Gheorghe de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) este noul primar. Victoria sa a fost obținută în turul 2 al alegerilor, conform rezultatelor preliminare furnizate de Comisia Electorală Centrală (CEC). Agheorghiesei Gheorghe a acumulat 939 de voturi (52,81%), în timp ce contracandidatul său, Ungureanu Constantin, candidat independent, a înregistrat 839 de voturi (47,19%).

Rezultatul scrutinului arată că Agheorghiesei Gheorghe a primit sprijinul majorității locuitorilor comunei Vărzărești, iar acest lucru îi conferă mandatul de a conduce destinele locale. Alegerile din turul 2 au reprezentat o etapă crucială în alegerea liderului comunității, iar rezultatele preliminare confirmă voința exprimată de alegători.

Așa cum indică cifrele, competiția a fost strânsă, iar fiecare vot a contat în determinarea noului primar. Agheorghiesei Gheorghe preia astfel responsabilitatea de a reprezenta interesele comunei și de a gestiona problemele și nevoile comunității.

Următoarele luni vor fi cruciale pentru noul primar, în care se așteaptă să-și pună în aplicare promisiunile de campanie și să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor din Comuna Vărzărești.

Related posts

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 26 martie 2021

Albasat

Marea Britanie vrea să crească numărul donatorilor de organe printr-o nouă legislaţie referitoare la consimţământ

Patru răniți în explozia de aseară. IGSU înaintează prima versiune

Albasat

Leave a Comment