Portal de știri
Nisporeni Societate

Consiliul Raional Nisporeni se convoacă în ședință ordinară. Ce subiecte se regăsesc pe agendă

Consiliul Raional Nisporeni se convoacă în ședință ordinară, joi, 15 decembrie. O dispoziție în acest sens a fost semnată de președintele raionului Vasile Mărcuță.

Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc subiecte privind activitatea unor direcții și instituții raionale, pregătirea domeniului socio-economic pentru sezonul de iarnă, alocarea unor mijloace financiare din Fondul de rezervă al Consiliului Raional, precum și transmiterea unor bunuri.

Consilierii urmează să mai aprobe graficul concediilor de odihnă ale salariaților pentru 2023. La fel, pe agendă se mai regăsesc un șir de numiri în funcții sau asigurarea unor funcții interimare.

Pe ordinea de zi se regăsesc și subiecte privind activitatea pentru anul 2023. Un subiect important de pe agenda ședinței este aprobarea bugetului raional în prima lectură pentru anul 2023. Totodată, se va aproba Programul lucrărilor de reparație și întreținere a drumurilor publice locale pentru 2023 a raionului Nisporeni din fondul rutier. La fel, urmează să fie aprobat programul de activitate al Consiliului raional pentru trimestrul I al anului 2023.

Ședința se va desfășura începând cu ora 10:00 în sala mare de ședințe a Consiliului raional Nisporeni.

Related posts

Căutările copilului dispărut la Hâncești continuă

Albasat

Naționala de fotbal pe plajă a învins-o pe echipa României cu 3-0

Albasat

Alte 284 cazuri de infectare cu COVID-19 în Moldova. Bilanțul a ajuns la 19 208

Albasat

Leave a Comment