ALBASAT
Nisporeni Societate

Cresc cazurile de COVID-19 în raionul Nisporeni. Încă 4 persoane au fost testate pozitiv la infecţie

Pe parcursul zilei de 19 iunie au fost confirmate alte 4 cazuri noi de coronavirus pe teritoriul raionului Nisporeni. Dintre acestea 3 au fost înregistrate în oraşul Nisporeni şi un caz în satul Bălăureşti. Astfel, de la începutul pandemiei şi până în prezent, 38 de persoane s-au infectat.

În țara noastră, astăzi, au fost înregistrate 450 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, dintre care nouă în Tansnistria. Toate cazurile sunt cu transmitere locală.

Astăzi au fost efectuate 2013 teste, dintre care primar – 1651  şi repetat – 362. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 13 556.

Din numărul total de cazuri din această zi, 18 sunt lucrători medicali: medici – 10, asistenți medicali – 6, personal auxiliar – 2. Alte 273 de persoane s-au vindecat. În total, 7525 persoane au fost tratate și externate.

La fel, a fost înregistrat încă un deces provocat de COVID-19, în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre Vera Belciu, în vârstă de 66 ani. Ea a activat în calitate de medic narcolog la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga. Aceasta a fost internată în stare gravă, în data 16 iunie, la Spitalul Clinic Republican.

Numărul deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 450.

 

Related posts

Voucherele culturale pentru tineri au devenit disponibile

AlbasatTV, Nisporeni

Maxim Sarmanov a devenit vicecampion european Under 17

AlbasatTV, Nisporeni

Зачисление детей в первый класс начнется 21 мая

Albasat

Leave a Comment