ALBASAT
Societate

Droguri de 900 000 lei ridicate în cadrul unei investigații

Droguri în valoare de 900 000 lei au fost ridicate de oamenii legii, iar doi învinuiți au fost plasați în arest, se arată într-un comunicat de presă al PCCOCS, citat de IPN.

Drogurile, marijuana și substanțele psihoactive de tip nou (NPS), erau comercializate pe online și plasate în ascunzișuri. Cei doi arestați sunt un bărbat de 28 ani, originar din municipiul Chișinău, care se prezumă că ar fi liderul grupului, și alt tânăr de 22 de ani, administrator al magazinului online.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile învinuiților și în apartamentele închiriate de membrii grupului infracțional, polițiștii au ridicat mai multe pachețele cu droguri de tip PVP (sare) cu masa totală de peste 1,5 kg. Fiind examinate înscrisurile de ciornă depistate în timpul perchezițiilor, oamenii legii au stabilit că de la începutul anului 2021 și până în prezent, membrii grupului i au transportat și distribuit droguri în peste 8 660 de ascunzișuri din Republica Moldova. Drogurile, dar și toate obiectele necesare desfășurării activității infracționale, erau aduse prin contrabandă din Ucraina.

PCCOCS precizează că investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor privind activitatea ilegală incriminată.

Related posts

Cursul valutar oficial la 11.07.2020

Albasat

Guvernul a inițiat negocierile pentru un nou program cu FMI

Albasat

Buletin de ştiri ALBASAT (28.01.2020)

Albasat

Leave a Comment