ALBASAT
Societate

HiSky – o nouă companie se lansează pe piața aeriană din Moldova

Consumatorii de servicii avia au de astăzi o nouă alternativă – HiSky. Compania, fondată în Republica Moldova, se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans, transmite IPN cu referire la un comunicat al noii companii.

HiSky scoate la vânzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Ultima – Dusseldorf – reprezintă o premieră absolută pentru piața din Republica Moldova, cursele spre această destinație fiind planificate pentru fiecare zi de luni și vineri.

Biletele sunt disponibile începând cu ziua de astăzi (pe site-ul hisky.md și la agențiile partenere), iar cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie.

Noua companie anunță că zborurile vor fi operate cu o flotă modernă, constituită în prezent din două aeronave de tip Airbus A320.

Nouă companie este condusă de Iulian Scorpan, pilot cu mii de ore de zbor la activ, ex-director al fostului operator de stat Air Moldova.

„HiSky își propune să importe și să cultive – aici – la noi acasă, cultura occidentală în ceea ce privesc zborurile cu avionul. Pe de altă parte, vrem să dezvoltăm această companie în spiritul unui sentiment general de siguranță și prietenie – toate orientate spre confortul pasagerilor”, susține directorul general HiSky, Iulian Scorpan, în mesajul său de lansare.

„Nu suntem la prima colaborare cu echipa care astăzi se află la conducerea HiSky, motiv pentru care am creat un parteneriat bazat pe încredere reciprocă. Interesul primordial al companiei noastre este standardul ridicat la preț de low cost. Ne dorim ca pasagerii care beneficiază de serviciile noastre să călătorească înspre destinațiile alese într-un mediu plăcut, sigur, confortabil. Ceea ce îmi doresc de la acest parteneriat vizează în primul rând oamenii și serviciile oferite acestora.” afirmă Mihaela Apavaloaie, directorul comercial al companiei Cobrex Trans.

Compania română Cobrex Trans a fost înființată în anul 1994 și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.

La rândul său, noul operator – HiSky, afirmă că politica de prețuri pe care se sprijină acest parteneriat, îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire pe alegerea lor.

Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus. Mai multe despre ofertele, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.md, la call-centru (022) 95-55-95, pe paginile de socializare ale companiei: facebook, instragram și twitter.

Related posts

Vladimir Thoric: Moldova e vizitată cu regularitate de ofițeri „FSB” cu acoperire diplomatică

AlbasatTV, Nisporeni

Partidul Șor a sesizat Curtea Constituțională în legătură cu mandatul lui Ilan Șor

AlbasatTV, Nisporeni

Protest la CEC: „Diaspora-i cu noi!”, „Lebedinschi la gunoi!”, „Diaspora votează!”

Albasat

Leave a Comment