ALBASAT
Societate

Încă 20 de zile de arest pentru cumnatul lui Igor Dodon

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au prelungit măsura preventivă sub formă de arest preventiv, pe un termen de 20 de zile, în privința cumnatului fostului președinte Igor Dodon. Acesta este suspectat de complicitate la îmbogățire ilicită – fapt imputat fostului șef de stat, transmite IPN.

Procurorii au solicitat ca măsura preventivă sub formă de arest să fie aplicată pentru un termen de 30 de zile, însă judecătorii au admis demersul parțial.

„Având în vedere că demersul procurorului de caz a fost admis parțial, deși au fost prezentate suficiente argumente pentru prelungirea măsurii pe un termen de 30 zile, procurorii urmează să conteste cu recurs mandatul de prelungire a arestului preventiv la Curtea de Apel Chișinău”, precizează Procuratura Anticorupție.

De asemenea, și soția lui Igor Dodon este învinuită de complicitate la îmbogățire ilicită și are interdicția de a părăsi țara. Politicianul, care se află în arest la domiciliu, califică dosarul ca fiind unul politic, la comanda președintei Maia Sandu.

Related posts

Sporuri salariale pentru cei implicați în lupta cu COVID-19

Albasat

Domnica Manole: Limba română nu a beneficiat de statutul pe care îl merita

Albasat

Testarea vaccinului dezvoltat de Universitatea Oxford, întreruptă. Un participant s-a îmbolnăvit

Albasat

Leave a Comment