ALBASAT
Actualitate

Incendiu de la Stadionul Republican a fost lichidat

Incendiul a fost lichidat aproape de ora 10.00, fără să mai existe risc de extindere a focului. Suprafața afectată a fost estimată la aproape de 6 mii metri pătrați.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

/09.27/ Un incendiu de proporții a izbucnit în această dimineață la depozitul de crengi și arbori de pe Stadionul Republican din capitală. Pe loc au intervenit 17 autospeciale. Pompierii încă luptă cu flăcările, transmite IPN.

Șeful-adjunct al Direcţiei Situaţii Excepţionale din municipiul Chișinău, Liviu Merzâncu, a declarat la ședința operativă de la Primăriei că incendiul s-a răspândit pe o suprafață foarte mare. În scurt timp la fața locului au fost îndreptate 17 autospeciale de intervenție și 80 de pompieri.

Viceprimarul Nistor Grozavu a solicitat măsuri de urgență pentru a nu permite extinderea incendiului, dar și a preveni alte incendii în locurile unde au fost depozitate crengile din oraș.

Conform datelor operative ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, victime nu au fost înregistrate.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Nisporeni.

Related posts

Petiție pentru întoarcerea patentei de întreprinzător

AlbasatTV, Nisporeni

Cursul valutar oficial la 15.07.2024

AlbasatTV, Nisporeni

Primul examen de Bacalaureat în Nisporeni: Mesaj de încurajare pentru elevi din partea șefei Direcției de Învățământ, Tineret și Sport

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment