ALBASAT
Nisporeni Societate

Îndrăgostiții din Nisporeni sunt în căutarea cadoului perfect pentru jumătatea lor

”Sfântul Valentin” se apropie cu paşi grăbiţi. În luna dragostei, oamenii din Nisporeni sunt în căutarea cadourilor pentru persoana iubită. Dacă unii dau buzna în magazine pentru a cumpăra daruri, alţii apelează la agenţiile de turism pentru a alege o destinaţie dorită ca să sărbătorească peste hotarele ţării.

 

În aceste zile, îndrăgostiţii din Nisporeni iau cu asalt magazinele pentru a alege un dar plăcut pentru jumătăţile lor. Mulţi spun că optează pentru  cadouri simbolice.

 „Dacă sincer încă m-am hotărât ce cadou am să iau.În fiecare an sărbătorim această zi. Ce-i drept soţul mai mult îmi face el cadouri, dar o să mă gândesc ce să cumpăr şi eu pentru el. Cred că în timpul apropiat, mai ales că întotdeauna când ajung mai aproape de această sărbătoare, îmi vin ideile ce o să cumpăr.” Numaidecât o să-i fac un cadou, cred că ceva simbolic.”

 „Un pulover, o cămaşă.  Nu ştiu cum e tineretul din ziua de azi, dar ar fi frumos să păstreze tradiţia, e ceva frumos.” 

 „Eu vreau să fac un cadou minunat, un deodorant pentru o fată minunată. Sunt sigur că o să-i placă. Într-un restaurant vom merge.” 

„- Vrem să ne spunţi dacă aţi cumpărat cadou pentru persoana iubită?

– Încă nu. Suntem în căutare.

– În fiecare an cumpăraţi cadouri?

– Sigur. 

– Pentru ce cadouri optaţi?

– Ca de obicei, ce iubesc bărbaţii, parfumuri, ceea ce au ei nevoie.” 

Pentru cei care încă nu s–au decis cum să-şi surprindă persoana iubită, comercianţii vin în ajutor cu fel de fel de oferte.

TATIANA FLOREA, ADMINISTRATOR: „De la an la an solicitările sunt foarte variate şi diferite. Însă noi de fiecare dată încercăm să venim cu idei, cu propuneri originale, fiindcă fiecare solicită diferit în dependenţă de vârstă, în dependenţă de gen.  Această sărbătoare, după cum ştim, e sărbătorită mai mult de tineri, rspectiv vnim aşa cu oferte mai mult simbolice şi după posibilităţile tinerilor. Anul acesta ca şi alţi ani, propunem bijuterii în asortiment, lumânări aromate, simbolul dragostei – Parisul.  Avem nişte cănuţe simbolice, avem parfumuri. După posibilitate fiecare vine şi îşi găseşte cadoul preferat, după intuiţie, după alegere.”

Cei care doresc cadouri mai îndrăzneţe apelează la agenţiile de turism, care au oferte atractive. Potrivit operatorilor, pentru a beneficia de reduceri, dar și de locuri disponibile în destinațiile dorite, unii și-au făcut rezervări din timp.

RITA JOSANU, ADMINISTRATOR AL AGENŢIEI DE TURISM DIN NISPORENI: “Pentru Ziua Îndrăgostiţilor am pregătit sejur cum ar fi: Europa, Praga, Budapesta, începând de la 145 de euro pachetul pe 3-4 nopţi/zile cu transport, cu mic dejun inclus. După care avem Ucraina, deci Bucovelu, începând de la 80 de euro pachetul, deja Egiptul şi Emiratele Arabe.   La Bucovelu avem vândute pachete turistice pentru sărbătoarea Sfântul Valentin şi la fel avem în Egipt.  Avem rezervări timpurii, care până pe data de 29 februarie avem reduceri încă şi deja s-au făcut rezervări.  Începând de la 25 până la 40 % reducere.”

Specialiștii spun că prețurile la pachetele turistice au crescut puţin în acest an, iar cele mai solicitate sunt destinațiile: Turcia, Bulgaria şi Grecia.

RITA JOSANU,  ADMINISTRATOR AL AGENŢIEI DE TURISM DIN NISPORENI: “Anul acesta au crescut preţurile atât pentru Turcia, cât şi pentru Bulgaria şi Grecia. 00:55 MUSCA 00:58 Undeva la 10-15%.Nu e atât de scump hotelul, cât biletele de avion sunt scumpe pentru ţările exotice. Dar avem turişti care pleacă şi în Emiratele Arabe, şi în Thailanda, şi în Shri Lanka.  În fiecare an vânzările cresc, dar din an în an se vând pachetele care sunt mai ieftine. Oamenii cred că nu-şi permit deja să-şi procure un sejur mai scump.”

Ziua Îndrăgostiţilor mai este cunoscută şi ca Sfântul Valentin. Acesta este celebrat în toată lumea în data de 14 februarie.

Related posts

Sala VIP de la Aeroport își reia activitatea

AlbasatTV, Nisporeni

Troleibuzele pe care vrea să le procure Primăria Chișinău de la Primăria Riga au 15 ani

Albasat

Bucuresti, desemnat cel mai bun oras din lume pentru munca de la distanta. Ce factori l-au plasat in topul clasamentului

Albasat

Leave a Comment