ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Ion Diavor – noul președinte al raionului Nisporeni

Astăzi, la Nisporeni, în cadrul ședinței raionale a Consiliului Raional, Ion Diavor, membru al PAS, a fost ales președinte al raionului cu 17 voturi pentru. Anterior, Ion Diavor a ocupat funcția de șef al Direcției Generale a Casei Teritoriale de Asigurări Sociale Nisporeni.

Cu un sprijin majoritar din partea consilierilor, Ion Diavor preia conducerea raionului, aducându-și experiența și expertiza în serviciul comunității. Schimbarea în poziția de președinte marchează o etapă nouă pentru dezvoltarea localității, iar Diavor este acum responsabil pentru ghidarea raionului Nisporeni către viitor.

Alegerea sa a fost rezultatul unui proces democratic, cu voturi exprimate în favoarea sa, reflectând încrederea acordată de către comunitate. Cu un trecut în administrația publică locală și o cunoaștere profundă a aspectelor sociale și economice ale raionului, Ion Diavor își propune să contribuie la bunăstarea și progresul acestei comunități.

Astfel, cu un nou lider în fruntea raionului, se deschide un nou capitol în istoria comunității Nisporeni, iar rezultatele viitoare vor reflecta direcția aleasă sub conducerea lui Ion Diavor.

Related posts

Serviciile sociale necesită o sustenabilitate financiară, iar o metodologie de costificare ar aduce claritate

AlbasatTV, Nisporeni

Un autocar de pe ruta Odesa-Chișinău, implicat într-un accident lângă frontieră

AlbasatTV, Nisporeni

CNAS: Beneficiarii de ajutor de şomaj şi deținătorii de patentă își pot ridica banii

Albasat

Leave a Comment