Nisporeni Societate

Jumătate de secol împreună! Cuplurile care sărbătoresc în acest an împlinirea a 50 de ani de căsătorie au fost felicitaţi de către administraţia publică locală

Jumătate de secol împreună. Cuplurile care sărbătoresc în acest an împlinirea a 50 de ani de căsătorie au fost felicitaţi de către administraţia publică locală, în ziua aniversării a 403 ani de la fondarea oraşului Nisporeni. Astfel, mai multe cupluri au fost invitate la Casa Naţională din oraşul Nisporeni, pentru a primi felicitările şi câte un mic cadou din partea autorităţilor.

Să ştiţi că fiecare din dvs sunteţi o lecţie de viaţă  pentru noi, cei mai tineri. În primul rând, pentru munca care aţi depus-o toată viaţa, alături de noi, alături de oraşul nostru. Fiecare din dvs aţi făcut în aşa fel, ca oraşul nostru să fie mai bun”, a spus Grigore Robu, primarul oraşului Nisporeni.

Întrebaţi dacă au careva secrete pentru a duce o viaţă de familie fericită, omagiaţii au răspuns cu zâmbete pe faţă, mărturisind că mare secrete nu au.

Viaţa este viaţă. Secretul este să ţii unul la altul, de luptat cu greutăţile. Ne-am stimat unul pe altul, am lucrat, am crescut băieţii, avem nepoţi. În acest mod„, ne-a spus Vasile Robu.


Răbdarea, iubirea, speranţa, pentru copii, pentru sănătatea copiilor, pentru viitorul lor, pentru nepoţi. Avem 9 nepoţi, să fie sănătoşi
„, a menționat Maria Munteanu

Primarul oraşului Nisporeni, Grigore Robu a venit cu un mesaj de mulţumire pentru exemplul viu pe care îl aduc cuplurile zi de zi, mărturisind că îi admiră.

Vreau să vă mulţumesc pentru faptul că sunteţi o lecţie de viaţă pentru noi, cei mai tineri. Mulţi dintre noi nici nu a trăit atât cât aţi trăit dvs într-o căsnicie. Vă transmit aprecierea şi respectul meu. Dacă nu aţi fi fost dvs exemple vii, nouă ne era mult mai greu„, a mai adăugat Grigore Robu, primarul oraşului Nisporeni.

Tradiţional, de hramul oraşului Nisporeni jubiliarii care împlinesc 50 de ani de căsnicie sunt felicitaţi şi primesc câte un mic dar. Deşi pandemia Covid 19 nu a încetat, autorităţile au făcut tot posibilul ca întâlnirea cu aniversarii să aibă loc, aşa cum se întâmpla şi înainte de pandemie.

Related posts

Cursul valutar oficial la 29.10.2021

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 04.09.2020

Albasat

Consiliul Suprem de Securitate va examina situaţia posturilor din Zona de Securitate

Albasat

Leave a Comment