Portal de știri
Nisporeni Societate

Liceul „Boris Cazacu” din Nisporeni, apreciat cu calificativul BINE de către ANACEC

Agenţia Naţională de Asigurare a Calităţii în Educație și Cercetare (ANACEC) a efectuat evaluarea externă a Instituției Publice Liceul Teoretic „Boris Cazacu” din Nisporeni.

În baza rezultatelor evaluării externe, instituția a fost acreditată cu calificativul BINE. În data de 8 noiembrie curent, conducerii I.P.L.T. „Boris Cazacu” i-a fost înmânat certificatul de acreditare și certificatul de evaluare.

Procesul de acreditare a rămas în urmă cu multe lecții învățate. I.P.L.T. „Boris Cazacu” a fost apreciată cu calificativul „Bine” în cadrul evaluării externe. Mulțumim cadrelor didactice, părinților și elevilor pentru efortul depus în munca noastră zilnică. Felicitări pentru această realizare și succese în continuare”, menționează, în context, instituția.

Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare este responsabilă de asigurarea calității în domeniul educației și cercetării. Agenția urmărește scopul de asigurare a calității serviciilor prestate de către instituțiile din domeniul educației și cercetării, contribuind astfel la realizarea cerințelor societății și pieței muncii în formarea cadrelor competente.

Agenția stimulează creșterea nivelului de responsabilitate a instituțiilor din domeniile educației și cercetării față de calitatea serviciilor prestate.

Related posts

În raionul Nisporeni se anulează starea de urgență în sănătate publică! Ce restricții se mențin

Albasat

Andrei Spînu: Podul peste Prut de la Ungheni va fi gata în cel mult 3 ani

Albasat

Oфициальный курс валюты на дату 10.04.2020

Albasat

Leave a Comment