ALBASAT
Societate

Marea Britanie ar putea relaxa restricțiile anti-COVID înaintea datei de 7 mai. Boris Johnson urmează să-și reia activitatea luni

Este de aşteptat ca prim-ministrul britanic Boris Johnson să anunţe planuri de relaxare a restricţiilor impuse din cauza pandemiei COVID-19 încă din această săptămână, după ce s-a întors la Downing Street duminică seară, conform informaţiilor apărute în publicaţia Telegraph, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Boris Johnson urmează să îşi reia activitatea luni, după o săptămână petrecută într-un spital londonez cu COVID-19 şi două săptămâni de recuperare la reşedinţa oficială din Checkers, situată la circa 50 km nord-vest de Londra.

Premierul britanic a discutat cu membrii cabinetului său despre posibilitatea „modificării” regimului de carantină în locul eliminării acestuia, pentru a transmite populaţiei mesajul potrivit căruia restricţiile vor rămâne în vigoare chiar dacă locurile de muncă şi şcolile încep să se redeschidă, scrie Telegraph într-un articol publicat duminică seara.

Numărul oficial al deceselor cauzate de COVID-19 în spitalele din Marea Britanie a ajuns la 20.732, în creştere cu 413 în ultimele 24 de ore, în timp ce bilanţul cazurilor de îmbolnăvire confirmate au atins cifra de 152.840, în creştere cu 4.463.

Related posts

Platforma DA a acceptat invitația Maiei Sandu de a merge la consultări

Albasat

Из 37 незаконных постов в Зоне безопасности остались 22, Кристина Лесник

Albasat

Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru comiterea a cinci episoade de escrocherie

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment