ALBASAT
Nisporeni Societate

Oaspeți din România, în vizită la Spitalul raional Nisporeni

Spitalul raional Nisporeni a fost vizitat, pe 21.11.2021 de hramul orașului Nisporeni, de către Președintele Consiliului județean Ialomița, Marian Pavel, și Administratorul public al județului, Alexandru Potor. Oficialii au fost însoțiți de președintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță.

„Oaspeți dragi astăzi in Spitalul raional Nisporeni!! De hramul orașului Instituția a fost vizitată de Președintele Consiliulu județean Ialomița Dnul Marian Pavel și Administratorul public al județului Dnul Alexandru Potor împreuna cu Președintele raionului Nisporeni Dnul Vasile Marcută! Oaspeții au vizitat secția UPU și secția de prelucrare a deșeurilor medicale, unde este instalat utilajul procurat cu ajutorul financiar al Consiliului județean Ialomița!”, informează IMPS Spitalul Raional Nisporeni.

În contextul achiziției dispozitivului de prelucrare a deșeurilor medicale, cu suportul financiar a Consiliului Raional Nisporeni și Consiliului Județean Ialomița, conducerea SR Nisporeni a mulțumit ambilor președinți pentru implementarea acestui proiect important pentru instituția medicală.

La rândul său, Marian Pavel a apreciat buna colaborare cu instituția medicală – o colaborare ca între frați – și a menționat că va mai vizita spitalul raional Nisporeni.

Amintim că, Raionul Nisporeni este înfrățit cu județul Ialomița din România. Acordul de cooperare a fost semnat pe data de 27 mai 2018, la Nisporeni.

Related posts

Platforma DA cere demisia ministrului de externe și a președintelui CEC

Albasat

Cursul valutar oficial la 01.10.2021

Albasat

Viceprim-ministra Cristina Gherasimov pleacă pe 21 februarie la Bruxelles

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment