Nisporeni Societate

Oaspeți din România, în vizită la Spitalul raional Nisporeni

Spitalul raional Nisporeni a fost vizitat, pe 21.11.2021 de hramul orașului Nisporeni, de către Președintele Consiliului județean Ialomița, Marian Pavel, și Administratorul public al județului, Alexandru Potor. Oficialii au fost însoțiți de președintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță.

„Oaspeți dragi astăzi in Spitalul raional Nisporeni!! De hramul orașului Instituția a fost vizitată de Președintele Consiliulu județean Ialomița Dnul Marian Pavel și Administratorul public al județului Dnul Alexandru Potor împreuna cu Președintele raionului Nisporeni Dnul Vasile Marcută! Oaspeții au vizitat secția UPU și secția de prelucrare a deșeurilor medicale, unde este instalat utilajul procurat cu ajutorul financiar al Consiliului județean Ialomița!”, informează IMPS Spitalul Raional Nisporeni.

În contextul achiziției dispozitivului de prelucrare a deșeurilor medicale, cu suportul financiar a Consiliului Raional Nisporeni și Consiliului Județean Ialomița, conducerea SR Nisporeni a mulțumit ambilor președinți pentru implementarea acestui proiect important pentru instituția medicală.

La rândul său, Marian Pavel a apreciat buna colaborare cu instituția medicală – o colaborare ca între frați – și a menționat că va mai vizita spitalul raional Nisporeni.

Amintim că, Raionul Nisporeni este înfrățit cu județul Ialomița din România. Acordul de cooperare a fost semnat pe data de 27 mai 2018, la Nisporeni.

Related posts

Programare online pentru vaccinarea anti-COVID-19

Albasat

Noi reguli de zbor în Germania şi Marea Britanie

Albasat

Biroul Naţional de Statistică anunţă o scădere a numărului căsătoriilor cu în 2019

Albasat

Leave a Comment