ALBASAT
Societate

Pavel Filip, despre plecările din PDM: Am luat act de anunț

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a luat act de anunțul făcut de grupul deputaților democrați care au decis să părăsească formațiunea. Potrivit lui, decizia era una previzibilă, având în vedere anumite evenimente din ultimele luni, transmite IPN.

„E vorba de mai mult decât diferențe de viziuni între partid și acest grup și cred că decizia lor este una optimă, care va ajuta atât PDM, cât și acest grup de colegi să evolueze mai departe, inclusiv printr-o posibilă colaborare în viitor pe proiecte de interes comun. În acest moment sunt la București, unde am mai multe întâlniri oficiale, seara voi reveni la Chișinău, se va reuni conducerea partidului și vom prezenta poziția noastră oficială”, menționează Pavel Filip într-o postare pe Facebook.

Șase deputați ai Partidului Democrat au anunțată astăzi, 19 februarie, că părăsesc formațiunea politică, dar și fracțiunea parlamentară a democraților. Este vorba despre Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repeșciuc. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă, în care parlamentarii au declarat că „acțiunile conducerii PDM concentrate pentru o coaliție cu socialiștii, fără ca să aibă loc măcar o discuție cu partidele de dreapta nu îi reprezintă”.

Related posts

Procurorul general: Din cauza fostei conduceri a BNM a fost posibil furtul miliardului

Albasat

ONG-urile de media cer noii guvernări reforme reale în mass-media

Albasat

Mai multe curse cu destinația Ucraina au aterizat astăzi la Chișinău

Albasat

Leave a Comment