ALBASAT
Societate

Peste 3000 de polițiști vor asigura ordinea publică de sărbători

În perioada sărbătorilor de iarnă, peste 3000 de polițiști vor asigura ordinea publică în țară. Aceștia vor supraveghea locurile de agrement, târgurile de Crăciun, piețele și vor patrula traseele naționale, transmite IPN.

Daniel Mazepa, șef al Secției Coordonarea Activității Poliției Comunitare al Inspectoratului General al Poliției, a recomandat părinților să nu lase copiii fără supraveghere nici acasă, nici în stradă, la evenimente publice, mai ales când se află în mulțime. Copiii trebuie învățați să ceară ajutor de la polițiști în eventualitatea în care se pierd și să cunoască datele de contact ale părinților.

Șeful Serviciului InfoTrafic, Pavel Apostol, atenționează șoferiii să respecte Regulamentul Circulației Rutiere și să nu urce băuți la volan. Pentru următoarele zile, se așteaptă un flux mare de mașini în oraș. Șoferii sunt sfătuiți să se asigure că unitățile de transport sunt parcate regulamentar, iar dacă pot, să renunțe la călătoriile cu transportul privat în favoarea celui public.

Related posts

Veteranii de război din Nisporeni și tinerii recruți au participat la „Cupa Eroilor”

AlbasatTV, Nisporeni

Indicii contorului de gaze pot fi expediați prin intermediul aplicației Viber

Albasat

În Republica Moldova ar putea fi introduse noi restricții anti-COVID-19, MS

Albasat