Portal de știri
Societate

Principesa Margareta și principele Radu, în vizită la Chișinău

Majestatea sa Margareta, custodele coroanei, efectuează vineri o vizită la Chișinău, alături de alteța sa regală principele consort Radu, scrie agerpres.ro, citat de IPN.

„Vizita are loc în urma unei convorbirii telefonice de la sfârșitul lunii iunie cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. În cadrul discuției de atunci a fost evocat sprijinul pe care Coroana Română l-a acordat, începând din anul 2013, efortului Republicii Moldova de integrare în Uniunea Europeană, precum și legătura istorică dintre Casa Regală și țara-soră”, precizează sursa citată.

De asemenea, principesa Margareta și președintele Republicii Moldova au discutat despre modalități concrete de continuare a sprijinului acordat de Familia Regală pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

În cadrul vizitei de vineri de la Chișinău, majestatea sa Margareta și Principele Consort Radu vor avea o serie de întâlniri și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu și colonelul Iurie Gîrneţ, rectorul (comandantul) Academiei Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”.

Related posts

Circa 850 de arme de foc au fost scoase din circuitul ilegal de la începutul anului 2020

Albasat

Cursul valutar oficial la 04.01.2021

Albasat

S-a încheiat anul de studii 2020-2021. Mesajul DÎTS Nisporeni pentru părinți, profesori, elevi și absolvenți

Albasat

Leave a Comment