ALBASAT
Societate

Procurorii i-au înaintat învinuirea lui Constantin Țuțu. Nu va avea dreptul să părăsească localitatea

Procuratura Anticorupție i-a înaintat învinuirea fostului deputat Constantin Țuțu pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită. Acesta se va afla în stare de carantină, la domiciliu, timp de 14 zile și nu va avea dreptul să părăsească localitatea. Informația a fost comunicată pentru IPN de către Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale.

Potrivit Mariei Vieru, fostul deputat a fost audiat de procurori și a făcut declarații pe marginea dosarului în care este cercetat.

Tototdată, reieșind din prevederile dispozițiilor Comisiei pentru Situații Excepționale, acesta se va afla în stare de carantină, la domiciliu, timp de 14 zile. În acest context învinuitului i-a fost modificată măsura preventivă din arest, în obligarea de a nu părăsi localitatea.

Fostul deputat Constantin Țuțu s-a predat benevol organelor de drept din Republica Moldova, la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, vineri, 27 martie.

În septembrie anul trecut, la demersul procurorilor, pe numele fostului deputat a fost emis un mandat de arestare. Constantin Țuțu este vizat într-un dosar intentat pentru trafic de influență și îmbogățire ilicită.

Related posts

Orașul Călărași, modernizat cu sprijinul Uniunii Europene

Albasat

Transportul public din capitală este dotat cu dozatoare pentru dezinfectarea mâinilor

Albasat

Igor Dodon: Nu-i credeți pe cei ce vă promit că o să vă dea pensia minimă de 2 500 de lei

Albasat

Leave a Comment