ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Proiect de iluminare a parcurilor din comuna Seliște: Apelul Primăriei

Primăria comunei Seliște și AO „Uniunea Băștinașilor” din aceeași localitate invită toți locuitorii din satele Seliște și Păruceni, atât cei de acasă cât și cei din diasporă, să susțină proiectul „Iluminarea cu felinare solare a parcurilor publice din comuna Seliște, raionul Nisporeni”.

Proiectul este parte a Programului DAR „1+3” și este co-finanțat cu o valoare totală de 496 857,00 lei, de următorii parteneri, conform principiului „1+3”:

1. Guvernul Republicii Moldova – 250 000,00 lei

2. Primăria comunei Seliște – 49 686,00 lei

3. Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) – 149 057,00 lei

4. AO „Uniunea Băștinașilor din com. Seliște, rn. Nisporeni – 49 686,00 lei

Această inițiativă va genera o activitate eficientă și durabilă, implicând locuitorii locali, diasporei, și Administrația Publică Locală. Proiectul va promova cele mai bune practici în ceea ce privește implementarea proiectelor finanțate din fonduri externe și prin contribuția cetățenilor.

În acest sens, AO „Uniunea Băștinașilor” și Primăria comunei Seliște au făcut un apel prin platforma sprijina.md, către  toți locuitorii din satele Seliște și Păruceni, atât cei de acasă cât și cei din diasporă, să susțină acest proiect și să facă donații, cu scopul de a strânge suma de 54 000,00 lei.

„Apreciem susținerea dumneavoastră și credem că, prin efort comun, putem să revitalizăm comunitățile noastre și să asigurăm un nivel de viață decent, chiar aici, ACASĂ!”, subliniază inițiatorii proiectului.

Related posts

Социалисты зарегистрировали проект об организации президентских выборов 1 ноября

Albasat

Mircea Geoană: Nu se negociază dreptul țărilor de a-și alege singure direcția pe care și-o asumă

Albasat

Gazul se ieftinește cu 8 bani/m3

Albasat

Leave a Comment