ALBASAT
Actualitate Societate

Ședința Guvernului va avea loc vineri

În această săptămână, ședința Guvernului Republicii Moldova prezidată de prim-ministrul Dorin Recean va fi desfășurată vineri, pe data de 27 octombrie, începând cu ora 11.00, anunță purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, citat de IPN.

Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc proiect eprecum cel pentru aprobarea proiectului de lege privind drepturile copilului, pentru modificarea Regulamentului privind salarizarea angajaților din instituțiile medico-sanitare publice încadrate în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală, dar și un proiect privind acordarea burselor de merit elevilor și studenților de etnie romă din învățământul liceal, profesional tehnic și superior.

Ordinea de zi a ședinței, inclusiv notele informative la proiectele propuse spre aprobare sunt actualizate pe pagina web a Guvernului. După ședința de Guvern, va avea loc conferință de presă săptămânală.

În perioada 24 – 26 octombrie, prim-ministrul Dorin Recean conduce o delegație guvernamentală într-o vizită oficială la Bruxelles. Prim-ministrul va participa și la Global Gateway Forum, găzduit de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cu genericul „Împreună mai puternici prin investiții durabile”.

Related posts

O acțiune de salubrizare națională este organizată pe 16 septembrie

AlbasatTV, Nisporeni

Proteste în UK împotriva creșterii facturilor la energie. Guvernul ar putea apela la armată pentru funcționarea serviciilor publice

AlbasatTV, Nisporeni

Primele delegații oficiale sosesc în Republica Moldova

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment