ALBASAT
Actualitate Societate

Șoferul care a accidentat doi bicicliști minori la Stăuceni a fost condamnat

Șoferul care a lovit doi bicicliști minori la Stăuceni, dintre care unul a decedat, a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip deschis. Bărbatului i s-a anulat dreptul de a conduce mijloace de transport. Sentința a fost pronunțată astăzi de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, transmite IPN.

S-a decis admiterea parțială a acțiunii civile înaintate cu încasarea din contul inculpatului în beneficiul reclamanților a sumei de 1,5 milioane de lei cu titlu de prejudiciu moral. Permisul de conducere pe numele inculpatului se va transmite Agenției Servicii Publice, pentru anularea acestuia odată cu devenirea definitivă a sentinței. Sentința este cu drept de apel la Curtea de Apel Chișinău.

Potrivit învinuirii înaintate de către procurori, șoferul, în luna februarie anul curent, pe timp de seară, fiind privat de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de trei ani, a urcat la volanul unui automobil și l-a condus pe drumul din direcția municipiului Chișinău, spre comuna Stăuceni. În timpul deplasării, nu a manifestat prudența în trafic. Cu partea din față a automobilului a accidentat din spate doi bicicliști minori care se deplasau regulamentar pe marginea carosabilului în aceeași direcție. Un minor a primit leziuni corporale de gravitate medie, iar celălalt copil a decedat peste trei zile la spital.

Related posts

Dacă restricțiile erau scoase imediat, numărul infectărilor era mult mai mare, Igor Dodon

Albasat

10 mln euro pentru extinderea infrastructurii de aprovizionare cu apă la Cahul

Albasat

Părintele Petru din Nisporeni: “Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos este sărbătoarea bucuriei și plină de lumină”

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment