Societate

Studenții din localitățile în „cod portocaliu” vor putea susține examenele în clase

Studenții din învățământul profesional tehnic și cel superior vor avea posibilitatea să susțină examenele cu prezența fizică, în cazul în care în localitate se atestă prag de alertă portocaliu. Decizia a fost luată de Comisia națională extraordinară de sănătate publică (CNESP), transmite IPN.

Potrivit aceleiași decizii, instituțiile de învățământ general vor activa în regim obișnuit, cu prezență fizică, cu respectarea măsurilor de precauție în vigoare, conform instrucțiunilor aprobate prin hotărârile CNESP.

Instituțiile de învățământ profesional tehnic și superior vor activa în regim online, cu excepția orelor practice care implică utilizarea de echipamente tehnice sau laboratoare și a sesiunilor de examen.

Prin aceeași hotărâre, CNESP solicită autorităților din domeniul ordinii publice și organelor cu funcții de control să intensifice supravegherea respectării de către persoanele fizice și juridice a măsurilor de prevenire și control al infecției COVID-19.

Related posts

Dorin Cimil despre o eventuală demisie a membrilor CEC

Albasat

Furt de pe cardurile persoanelor care vând bunuri pe internet

Albasat

Londra a devenit cel mai scump oraș din lume la închirierea de depozite pentru mărfuri, depășind Hong Kong și San Francisco

Albasat

Leave a Comment