Nisporeni Societate

Un nou caz de coronavirus, confirmat în raionul Nisporeni

La 25 iunie 2020, în raionul  Nisporeni a fost confirmat un nou caz de infectare cu COVID-19. De această dată, o persoană din satul  Şendreni a fost testată pozitiv. Astfel, de la începutul pandemiei şi până în prezent pe teritoriul raionului au fost înregistrate 51 de cazuri şi un deces. Dintre acestea, 23 au fost tratate,  iar 27 cazuri rămân a fi active.

Astăzi, în R. Moldova au fost confirmate 375 de cazuri noi de infectare cu Covid-19  după analiza a 1.838 de probe în laborator. Datele Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale arată că trei cazuri confirmate  azi sunt de import – din România, Serbia și Federația Rusă. În regiunea din stânga Nistrului au fost confirmate șase cazuri noi. Bilanțul cazurilor de infectare cu noul tip de coronavirus ajunge la 15.453. Totodată, 30 de lucrători medicali au fost testați pozitiv, între care cinci medici, 15 asistenți medicali și 10 persoane din rândul personalului auxiliar. În ultimele 24 de ore, şi-au pierdut viaţa  șapte persoane din cauza complicațiilor provocate de virus. Astfel, numărul deceselor din cauza noului tip de coronavirus ajunge la 502.

Până acum, 8 599 persoane au fost tratate de infecție.

 

Related posts

După zeci de mii de morți, Iranul așteaptă cu teamă al treilea val de COVID, care i-ar putea depăși capacitatea sistemului sanitar

Albasat

Два водителя скорой помощи из Моловата Ноуэ были освобождены

Albasat

Майя Санду: Невозможно осенью голосовать по почте

Albasat