ALBASAT
Nisporeni Societate

18 ani de închisoare pentru un cuplu învinuit de uciderea unui taximetrist în Ungheni

Inculpații învinuiți de omorul unui taximetrist din orașul Ungheni au fost recunoscuți vinovați conform articolului 145 din Codul Penal – Omorul intenționat. Sentința a fost pronunțată de către Judecătoria Ungheni în data de 9 iunie 2022.

Instanța de judecată a stabilit pedeapsa penală sub formă de închisoare a câte 18 ani pentru ambii inculpați: o femeie de 30 de ani și un bărbat de 40 de ani. 

De asemenea, instanța a decis că succesorul victimei va încasa prejudicii morale și materiale. Sentința pronunțată nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

Amintim că, crima a avut loc în august anul trecut. Taximetrist de 45 de ani din orașul Ungheni a fost ucis prin înjunghiere. Potrivit poliției, cuplu avea datorii după mai multe călătorii și taximetristul a insistat să i se achite toată suma de bani. Între ei s-a iscat un conflict, iar femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat în regiunea cutiei toracice.

Persoanele vinovate au fost reținute pe urme fierbinți. Atât femeia, cât și concubinul ei erau consumatori de droguri și se aflau la evidența medicului narcolog. Taximetristul a decedat la spital, iar suma pe care cei doi i-o datorau era de 200 de lei.

Related posts

Молдавcкие граждане могут въехать в Болгарию при предъявлении отрицательного результата теста на COVID-19

Albasat

Peste 9500 de acte de divorț au fost înregistrate pe parcursul anului 2022

AlbasatTV, Nisporeni

Platforma DA a acceptat invitația Maiei Sandu de a merge la consultări

Albasat

Leave a Comment