ALBASAT
Casa Societate

5 produse care sunt o risipa de bani. Ce nu trebuie sa cumperi

In ziua de azi, realizam atatd e multe achizitii, incat uneori nu ne dam seama ca nu avem nevoie de numeroase produse. Unele dintre ele sunt doar o risipa de bani si previn oamenii sa stranga economiile necesare, scrie Business Insider.

5 produse care sunt o risipa de bani

Sticle de apa

Apa de la robinet din majoritatea tarilor vestice e foarte buna de baut, asa ca achizitionarea sticlelor de apa nu e necesara. Daca vrei sa ai apa constant cu tine, poti folosit aceeasi sticla si o poti umple de la robinet, pentru a nu mai irosi bani si polua mediul cu plastic.

Produse vandute de branduri cunoscute

Multe produse mai ieftine au aceleasi ingrediente ca cele scumpe. Marile branduri trebuie sa investeasca bani in marketing si reclame si aceste costuri sunt transformate in pretul pe care il platesti in magazin. Fie ca vorbim de produse de curatenie, mancare sau medicamente, exista variante mai ieftine care realizeaza acelasi lucru.

Gustari la film

Cinematografele nu produc profit din vanzarea biletelor, ci vanzarea gustarilor. Popcornul si sucul de la film costa mult mai mult decat varianta din magazine si unele cinematografe permit intrarea cu ele in sala.

Bauturi alcoolice la restaurante

Diferentele de pret intre bauturile alcoolice din magazin si cele de la restaurant sunt foarte mari. Uneori, poti cumpara o sticla in magazin la acelasi pret cu un pahar din restaurant.

Livrare rapida

Daca nu ai absolut nevoie de un anumit produs in cel mai scurt timp, platirea unei suprataxe pentru livrarea rapida ce scurteaza timpul cu doar cateva zile e o risipa de bani.

Related posts

Comisie de anchetă privind presupusa răpire a ex-judecătorului ucrainean

Albasat

Hackerii ruși au atacat site-ul Serviciului de Informații din Bulgaria

AlbasatTV, Nisporeni

Igor Grosu: Poporul ucrainean își apără cu demnitate libertatea și independența

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment