ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

A doua etapă a Turneului de minifotbal în memoria eroului Tudor Țernă, mâine la Nisporeni

Mâine, în orașul Nisporeni, va avea loc a doua etapă a celei de-a XXIX-a ediții a Turneului de minifotbal în memoria lui Tudor Țernă, angajat al poliției căzut la datorie în Războiul pentru apărarea integrității și independenței Republicii Moldova. Echipele de minifotbal ale Inspectoratelor de poliție Hîncești, Criuleni, Dubăsari, Ialoveni, IPA Nisporeni și IPA – Secția România, Regiunea 1 Covasna vor participa la această competiție sportivă omagială.

Turneul se va desfășura pe Stadionul Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Nisporeni, unde echipele se vor întrece în meciuri de minifotbal pentru a onora memoria lui Tudor Țernă și a promova spiritul de camaraderie și fair-play între forțele de ordine.

Pe lângă evenimentul sportiv, mâine, 17.06.2023, Inspectoratul de Poliție Nisporeni va organiza și o serie de activități comemorative dedicate eroismului și sacrificiului lui Tudor Țernă, Cavaler al Ordinului „Ștefan cel Mare”.

Programul va începe la ora 09:00, cu o ceremonie solemnă de dezvelire a unei plăci comemorative în memoria eroului căzut la datorie, care va avea loc în fața sediului Inspectoratului de Poliție Nisporeni. Evenimentul se va încheia cu depunerea de flori la placa comemorativă, în semn de respect și recunoștință pentru curajul și devotamentul lui Tudor Țernă.

Aceste evenimente omagiale reflectă importanța pe care comunitatea din Nisporeni și forțele de ordine o acordă eroilor care și-au sacrificat viața în slujba patriei și a cetățenilor săi, promovând în același timp sportul și cooperarea între diferitele instituții ale statului. 🇲🇩💐⚽

Related posts

LIVE:  Consultări publice privind strategia de reformă a administrației publice 2023 – 2030

AlbasatTV, Nisporeni

Primăria orașului Nisporeni a depus două dosare la concursul de proiecte din cadrul programului „Satul European”

Albasat

Зоопарк откроет сегодня свои двери. Что увидят посетители?

Albasat

Leave a Comment