Nisporeni

Accident mortal în satul Soltăneşti: Un călăreţ a murit după ce a fost lovit violent de un automobil

Grav accident în satul Soltăneşti, raionul Nisporeni. Un bărbat de 35 de ani a decedat după ce calul cu care se deplasa a fost lovit de un automobil, condus de un tânăr de 33 de ani. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 24 iulie, la ora 22:20.Călăreţul a apărut pe neprins de veste pe carosabil, având intenţia să treacă pe partea cealaltă a drumului, însă a fost spulberat de o maşină. Impactul a fost extrem de violent, iar calul a murit pe loc. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Nisporeni, însă din cauza multiplelor traume suferite, acesta a decedat.

Sergiu Marian, ofițer pentru sistematizarea circulației rutiere din cadrul IP Nisporeni:  “La data de 24 iulie, orele 22:20, în raionul Nisporeni, satul Soltăneşti, s-a produs un accident rutier, în rezultatul căruia a decedat o persoană. La faţa locului s-a stabilit că o persoană de gen masculin, cu vârsta de 33 de ani, conducând un mijloc de transport, de model Renault Trafic, prin localitatea Soltăneşti a tamponat un călăreţ, care se deplasa cu calul pe partea carosabilă. În rezultatul tamponării, călăreţul a fost transportat la Spitalul Raional Nisporeni. În urma traumelor primite, acesta a decedat la spital.”

Şoferul automobilului şi pasagerul acestuia nu au avut de suferit. Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic,  care a arătat că acesta nu era în stare de ebrietate. Între timp, sunt aşteptate rezultatele probelor biologice, prelevate de la călăreţ, pentru a vedea dacă acesta era băut.

Sergiu Marian, ofițer pentru sistematizarea circulației rutiere din cadrul IP Nisporeni:  “Persoanei decedate i-a fost prelevată proba de sânge pentru a stabili concentraţia de alcool.  Cazul se investighează de poliţie pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului rutier. “

De la începutul anului, în raionul Nisporeni s-au produs 19 accidente rutiere, în urma cărora o persoană a decedat, iar 29 au fost traumatizate.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Numărul infectărilor crește în Nisporeni: Au fost depistate 11 de cazuri noi de coronavirus

Albasat

Record de cazuri noi COVID-19 în Nisporeni! 28 de cazuri într-o singură

Albasat

3 cazuri noi de COVID-19, confirmate astăzi în raionul Nisporeni

Albasat

Leave a Comment