Nisporeni

Accident mortal în satul Soltăneşti: Un călăreţ a murit după ce a fost lovit violent de un automobil

Grav accident în satul Soltăneşti, raionul Nisporeni. Un bărbat de 35 de ani a decedat după ce calul cu care se deplasa a fost lovit de un automobil, condus de un tânăr de 33 de ani. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 24 iulie, la ora 22:20.Călăreţul a apărut pe neprins de veste pe carosabil, având intenţia să treacă pe partea cealaltă a drumului, însă a fost spulberat de o maşină. Impactul a fost extrem de violent, iar calul a murit pe loc. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Nisporeni, însă din cauza multiplelor traume suferite, acesta a decedat.

Sergiu Marian, ofițer pentru sistematizarea circulației rutiere din cadrul IP Nisporeni:  “La data de 24 iulie, orele 22:20, în raionul Nisporeni, satul Soltăneşti, s-a produs un accident rutier, în rezultatul căruia a decedat o persoană. La faţa locului s-a stabilit că o persoană de gen masculin, cu vârsta de 33 de ani, conducând un mijloc de transport, de model Renault Trafic, prin localitatea Soltăneşti a tamponat un călăreţ, care se deplasa cu calul pe partea carosabilă. În rezultatul tamponării, călăreţul a fost transportat la Spitalul Raional Nisporeni. În urma traumelor primite, acesta a decedat la spital.”

Şoferul automobilului şi pasagerul acestuia nu au avut de suferit. Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic,  care a arătat că acesta nu era în stare de ebrietate. Între timp, sunt aşteptate rezultatele probelor biologice, prelevate de la călăreţ, pentru a vedea dacă acesta era băut.

Sergiu Marian, ofițer pentru sistematizarea circulației rutiere din cadrul IP Nisporeni:  “Persoanei decedate i-a fost prelevată proba de sânge pentru a stabili concentraţia de alcool.  Cazul se investighează de poliţie pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului rutier. “

De la începutul anului, în raionul Nisporeni s-au produs 19 accidente rutiere, în urma cărora o persoană a decedat, iar 29 au fost traumatizate.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Încă un caz de coronavirus de tip nou, în raionul Nisporeni. Şi acest caz este de import

Albasat

Un tânăr băut și fără permis a provocat un accident grav, la Nisporeni

Albasat

Două cazuri noi de COVID-19, confirmate în raionul Nisporeni. Încă o persoană a decedat

Albasat

Leave a Comment