ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Accident rutier în apropiere de Iurceni. Două pasagere au ajuns la spital

Un grav accident rutier s-a produc în dimineața zilei de astăzi, pe traseul Leușeni-Chișinău, în apropiere de localitatea Iurceni, raionul Nisporeni.

Solicitată de Albasat, ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, ne-a comunicat că, ajunși la fața locului polițiștii din Nisporeni au stabilit că un automobil de model Honda Acord, fiind condus de un tânăr de 19 ani, locuitor al municipiului Chișinău, a pierdut controlul volanului din cauza condițiilor meteo nefavorabile și a derapat de pe carosabil inversându-se într-un canal de scurgere a apei.

În urma accidentului rutier, două pasagere, în vârstă de 21 ani, locuitoare ale municipiului Chișinău, au fost transportate la spitalul raional Nisporeni pentru îngrijiri medicale. Șoferul și încă două persoane ce se aflau în automobil, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost cu testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Related posts

Cetățenii sunt obligați să înștiințeze asiguratorul dacă își vând mașina

AlbasatTV, Nisporeni

Cititorii din Nisporeni au revenit în biblioteci. Accesul este permis doar cu respectarea anumitor reguli

Albasat

Sergiu Iachimovschi, profesor din Nisporeni, vorbește despre experiența sa la Adunarea “Moldova Europeană”: “Pașaportul european va veni la mine'”

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment