Portal de știri
Societate

Acțiunile Facebook au scăzut cu 20%, după ce compania a anunțat că va investi și mai mult în metavers

Acționarii de pe Wall Street ai Meta își pierd răbdarea cu directorul executiv Mark Zuckerberg, al cărui pariu enorm și experimental pe metavers, o platformă de realitate virtuală, a crescut costurile companiei cu o cincime în ultimul trimestru fiscal, scrie Reuters.

Investitorii s-au grăbit să renunțe la acțiunile Meta Platforms miercuri seara, ducând la o scădere cu 20% a titlurilor companiei, care a pierdut 67 de miliarde de dolari din valoarea de piață.

Metaversul reprezintă o platformă de realitate virtuală pe care utilizatorii o pot accesa prin intermediul unor căști speciale și unde pot interacționa cu alți oameni sau companii. Într-un sens mai larg, acesta este văzut nu doar ca o colecție de lumi virtuale, ci și ca viitorul internetului.

Profit înjumătățit Meta, holdingul care deține Facebook, Instagram și WhatsApp, a raportat al patrulea trimestru consecutiv de scădere a profitului și o înjumătățire a acestuia.

Related posts

Primăria Chișinău anunță cum vor lucra cimitirele de Paștile Blajinilor

Albasat

Spania ridică starea de alertă și deschide granița cu Franța și aeroporturile. Ce obligații vor avea europenii care intră în țară

Albasat

Maia Sandu: Are loc o escaladare a tensiunilor de către forțe din interiorul regiunii transnistrene

Albasat

Leave a Comment