ALBASAT
Actualitate Societate

Adolescentă bătută într-un parc din capitală. Una dintre agresoare are 15 ani

O adolescentă de 17 ani a fost bătută într-un parc din sectorul Botanica al capitalei. Imaginile violente au fost publicate în mediul online. Poliția a stabilit identitatea uneia dintre cele două agresoare, o minoră de 15 ani. Ea se află într-un centru de plasament pe care îl părăsește fără a înștiința responsabilii centrului, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, cazul a fost înregistrat pe 30 iunie, în urma apelului la numărul unic de urgență 112. Bătaia a avut loc într-un parc din sectorul Botanica, în jurul orei 02.20. Oamenii legii au stabilit că suspecta minoră anterior a mai fost implicată în astfel de cazuri, iar imaginile de agresiune erau distribuite în mediul online.

Victima este o adolescentă de 17 ani dintr-un sat din Anenii Noi, care abandonează repetat domiciliul. Aceasta a fost supusă examinării medicale.

Fetele implicate în acest caz, atât agresoarea, cât și victima urmează să fie audiate în prezența specialiștilor de resort pentru a stabili motivul faptelor.

Related posts

Poșta Moldovei sistează trimiterile spre Rusia

AlbasatTV, Nisporeni

Metodologia de alegere și numire a membrilor CSM și CSP, modificată de Parlament

Albasat

Maia Sandu: Schemele prin care angajați din corpul diplomatic fac bani trebuie să dispară

Albasat

Leave a Comment