ALBASAT
Nisporeni Societate

Adrian Şişianu a fost ales viceprimar al comunei Vărzăreşti

Comuna Vărzăreşti din raionul Nisporeni are viceprimar, după ce mai mult de trei ani această funcţie a fost vacantă.Astfel, primarul Constantin Ungureanu l-a propus pe Andrian Şişianu, care va gestiona domeniul social-economic, dar  şi se va ocupa de infrastructura localităţii.

CONSTANTIN UNGUREANU, PRIMARUL COMUNEI VĂRZĂREŞTI: “Eu am lucrat trei ani şi ceva fără vicepimar în mandatul precedent şi ştiu ce povară este aceasta. Acum să vă spun sincer, vreau să-mi uşurez povara şi vreau ca să fim două persoane ca să ne implicăm la toate problemele pe care le avem. Problemele mai bine ca mine, să vă spun aşa sincer, nu le cunoaşte nimeni şi eu ştiu care sunt prioritare şi vă asigur că o să le facem pe toate. Eu îndemn consilierii să susţină unanim candidatura. În caz că nu-şi va onora  atribuţiile, eu voi veni cu o propunere.”

 VASILE LUŢA,  CONSILIER COMUNAL “Satul are nevoie de un viceprimar, fiindcă dvs ştiţi că sunt o grămadă de probleme. Avem cea mai mare comună din raionul Nisporeni. Noi am văzut şi pe parcursul ultimilor patru ani, dar chiar şi mai înainte când era şi viceprimar, şi când nu era viceprimar. Întotdeauna trebuie să fie un viceprimar, fiindcă sunt lucruri care trebuie să le facem în comună. Primarul trebuie să se ocupe cu alte lucruri, este deseori plecat.  Eu cred că dumnealui o să se descurce, are capacităţile.”

 GHEORGHE MÂNĂSCURTĂ, CONSILIER COMUNAL: “Uitându-mă peste Curriculum Vitae al candidatului la funcţia de viceprimar, văd că are studii ce ţine de inginerie, mă uit că are studii la facultatea de urbanism şi arhitectură. Sunt nişte atuuri pentru o persoană, care o să lucreze pentru comunitate. Cetăţenii aşteaptă de la primar şi viceprimar, pentru că până la urmă au dat încredere primarului şi echipei şi doresc de la primar, indiferent că are sau nu are viceprimar, doresc ca să rezolve problemele comunităţii.”

După mai multe discuţii, candidatura acestuia a fost supusă votului.

 “Pentru candidatura acestuia au votat 8 consilieri, împotrivă 4, abţinuţi -1 şi restul nu au participat la vot.

Dle Andrian, da-ţi-mi voie să vă felicit din numele Consiliului, să vă doresc, în primul rând sănătate, putere, voinţă şi noi sperăm că lucrurile cu dvs se vor schimba înspre bine.”

 ANDRIAN ŞIŞIANU, VICEPRIMARUL COMUNEI VĂRZĂREŞTI:“Vreau să vă spun că nu o să vă pară rău pentru alegerea făcută şi ne dorim cu toţii o conlucrare cât mai corectă.”

Proaspătul viceprimar a dat asigurări că va apăra interesele locuitorilor, iar printr-o colaborare cu populaţia va găsi soluţii la problemele comunităţii.

 ANDRIAN ŞIŞIANU VICEPRIMARUL COMUNEI VĂRZĂREŞTI:  “Am să depun toată silinţa să nu vă dezamăgesc şi cred totuşi că am capacităţi de a demonstra că sunt o persoană capabilă pentru a mă descurca în anumite situaţii şi a-mi îndeplini funcţia cu demnitate şi cu profesionalism.”

Viceprimarii sunt aleși la propunerea primarului prin decizii ale Consiliului, adoptate cu votul majorității consilierilor aleși.

Adrian Şişianu are 42 de ani. El este originar din satul Ghioltosu, raionul Cantemir. Acesta a ajuns pe meleagurile din Nisporeni de 13 ani,  după ce s-a căsătorit în comuna Vărzăreşti.

Related posts

Josep Borrell: Uniunea Europeană este hotărâtă să impună sancțiuni împotriva Belarusului

Albasat

Încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat au crescut cu 7% în 2019

Albasat

Condițiile centrului „Diamant” din Telenești, îmbunătățite grație unui proiect european

Albasat

Leave a Comment