Fără categorie

Ana Guțu va candida în circumsripția nr.17, Nisporeni

Prim-vicepreședinta Partidului Unității Naționale, Ana Guțu, a depus setul de acte necesare și a primit listele de subscripție pentru a obține dreptul de a candida la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie pe circumsripția uninominală nr.17, Nisporeni.

„Dacă voi fi înregistrată în cursa electorală în calitate de candidat pentru un mandat în Parlament, vă promit o campanie energică, bazată pe competiție corectă și discurs politic argumentat. Voi fi Vocea Unirii în Parlamentul de la Chișinău. Cetățenii cu domiciliul în localitățile din circumscripția nr.17 Nisporeni, care sunt unioniști convinși și cred că unica noastră salvare din deriva instituțională, morală, economică și socială în care ne aflăm este doar Unirea Republicii Moldova cu România, sunt invitați să semneze în listele de subscripție”, menționează politiciana într-o postare pe Facebook.

Ana Guțu a fost deputat în Parlament în perioada anilor 2009-2014, fiind aleasă pe listele Partidului Liberal. În 2013 pleacă din PL, împreună cu șase deputați liberali, creând Partidul Liberal Reformator, formațiune pe care ulterior a părăsit-o.

Pe 20 octombrie 2019 urmează să se desfășoare alegeri locale generale, dar și alegeri parlamentare noi în patru circumscripții uninominale nr.17, 33, 48 și 50. Aceasta după ce deputații Andrei Năstase, Maia Sandu, Viorel Melnic și Vladimir Plahotniuc și-au depus mandatele.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

https://www.facebook.com/albasat.nisporeni/

https://vk.com/id524319409

https://ok.ru/profile/564484387545

https://twitter.com/AlbasatL/

https://www.instagram.com/albasatdigitaltv/

 

Leave a Comment