ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Antrenament intens în Constanța pentru sportivii de la secția de haltere din Nisporeni

Pentru o perioadă de zece zile, cei mai buni sportivi ai secției de haltere din Nisporeni, împreună cu antrenorii lor, au avut parte de o pregătire fizică și tehnică riguroasă în orașul Constanța, România. Echipa formată din 5 sportivi și 2 antrenori a trăit o experiență antrenantă și culturală în timpul șederii lor în Constanța, România.

Sportivii Danilov Gabriel, Danilov Gabriela, Terna Ion, Crusenitchi Laurentiu și Popescu Alina, împreună cu antrenorii Potinga Andrian și Ecaterina Tretiacova, au fost aleși pentru această oportunitate datorită performanțelor lor remarcabile în competițiile europene, reprezentând cu mândrie secția de haltere din Nisporeni.

Zilnic, această echipă dedicată s-a antrenat intens timp de 2 ore dimineața, folosind facilitățile oferite generos de Clubul Sportiv Farul Constanța. Cu determinare și angajament, sportivii și-au dezvoltat abilitățile fizice și tehnice, sub îndrumarea atentă a antrenorilor lor.

Pe lângă eforturile lor sportive, sportivii și antrenorii au avut ocazia să descopere orașul Constanța și bogata sa cultură. În fiecare zi, după antrenamentele matinale, aceștia au vizitat muzee și locuri frumoase din oraș, bucurându-se de experiențe culturale și explorând atracțiile turistice pe care le oferă Constanța.

Pentru ca această călătorie să fie posibilă, Primăria Nisporeni a susținut echipa acoperind cheltuielile de cazare. De asemenea, Scoala de Sport a sprijinit sportivii și antrenorii, asigurând transportul și alimentația pe durata șederii lor în Constanța. Costurile totale ale acestei experiențe au fost estimate la aproximativ 85.000 de lei.

Related posts

Dan Negel, șef adjunct al Oficiului Teritorial Ungheni, responsabil de raionul Nisporeni, împărtășește impresiile după participarea la Adunarea Națională „Moldova Europeană”

AlbasatTV, Nisporeni

LIVE: Declarațiile de după ședința de lucru a conducerii statului

Albasat

Средняя ставка по выданным в леях новым кредитам в августе составила 7,8%

Albasat

Leave a Comment