Nisporeni Societate

Cadavrul unei femei, găsit în apropierea unui iaz din raionul Nisporeni

Cadavrul unei femei a fost găsit în stare de putrefacție, în apropiere de un iaz din satul Selişte. Descoperirea macabră a avut loc la data de 7 august, în jurul orei 10. Potrivit poliţiei, femeia, în vârstă de 77 de ani, locuia în raionul Hânceşti, însă era originară din Selişte. Aceasta a fost  dată dispărută de către rudele sale, după ce în luna iulie plecase de acasă, iar familia nicidecum nu dădea de urmele ei. Astfel, au fost alertaţi oamenii legii, care au început imediat căutările.

Victor Triboi, șeful secției urmărire penală din cadrul IP Nisporeni: “La moment, Secţia Urmărire Penală a IP Nisporeni  are în gestiune un proces penal, înregistrat pe faptul dispariţiei unei persoane, în vârstă de 77 de ani,  dispărută la data de 13.07.2020. Respectiv, în urma acţiunilor întreprinse de grupele constituite din angajaţii IP Nisporeni şi în urma căutărilor efectuate, la data de 7 august 2020, în jurul orelor 10, pe un teren adiacent al unui iaz din Selişte, a fost depistat cadavrul unei doamne, care se presupune a fi doamna, în vârstă de 77 de ani, dispărută.” 

La fața locului s-au deplasat şi angajaţii Secţiei Situaţii Excepţionale Nisporeni.

Victor Triboi, șeful secției urmărire penală din cadrul IP Nisporeni:  „Deplasându-ne  la faţa locului, am constatat că cetăţeanca este locuitoare a raionului Hânceşti, dar are orgine din satul Selişte.  Dumneaiei  nu se afla în apă, se afla lângă iaz. Cadavrul a fost scos din papură în loc accesibil. Cazul este preluat de către organele de dept şi circumstanţele se stabilesc.”

Oamenii legii susţin că pe corpul neînsufleţit al femeii nu au fost găsite urme de moarte violentă. Expertiza medico- legală urmează să stabilească cauza decesului.

Victor Triboi, șeful secției urmărire penală din cadrul IP Nisporeni: “Cadavrul a fost îndreptat în Secţia Medicină-Legală a Spitalului Raional Nisporeni pentru stabilirea  cauzei decesului. Pe cadavru nu au fost depistate careva urme de moarte violentă.  La moment se întreprind şi alte acţiuni în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor dispariţiei şi respectiv cauza decesului persoanei respective.” 

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

 

Related posts

Șapte persoane din echipa medicală care a fost în R. Moldova sunt infectate cu noul coronavirus

Albasat

Общее количество смертей от COVID-19 достигает 182. Сегодня умер 31-летний молодой человек

Albasat

Rămânem cea mai săraca țară din Europa pentru că acceptăm să fim furați, avocatul poporului

Albasat

Leave a Comment