ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Cai furati și vânduți: Poliția a reținut hoțul și a restabilit ordinea în Nisporeni

La data de 27 martie 2024, între orele 19:00 și 20:00, Poliția din Nisporeni a primit o sesizare referitoare la dispariția a două cabaline din extravilanul satului Milești, raionul Nisporeni. Conform informațiilor, persoane necunoscute au sustras cele două animale, una în vârstă de 11 ani și cealaltă de 7 ani, de pe imașul din zonă.

În urma investigației întreprinse de angajații Inspectoratului de Poliție Nisporeni, în colaborare strânsă cu cei ai Serviciului Patrulare „Ungheni-Nisporeni”, a fost identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul într-un sat din raionul Ungheni. Acesta a recunoscut că, în aceeași zi, a fost contactat de către un adolescent în vârstă de 14 ani din satul Milești, care i-a propus să cumpere cele două cabaline. Adolescentul l-a convins pe bărbat că are nevoie urgentă de bani pentru a-și ajuta bunicii internați în spital. Încredințat de povestea adolescentului, bărbatul a achiziționat ambele cabaline, plătind suma totală de 6 000 de lei.

Conform declarațiilor IP Nisporeni, s-a constatat că una dintre cabalinele vândute, pentru suma de 2 500 de lei, aparținea efectiv bunicii adolescentului, în timp ce cealaltă, pentru suma de 3 500 de lei, era proprietatea unui consătean. Cabalinele au fost aduse din raionul Ungheni și returnate proprietarilor legitimi.

În prezent, autoritățile desfășoară acțiuni de urmărire penală în vederea acumulării de probe pentru acest caz, stabilirii tuturor circumstanțelor și luării unei decizii legale în conformitate cu legea.

Related posts

Deputații au votat o Declarație prin care condamnă traseismul politic

Albasat

Майя Санду потребует в суде от Иона Кику публичных извинений и 100 тыс. леев

Albasat

Эколог: Уровень воды в реке Днестр сохранится высоким

Albasat

Leave a Comment