ALBASAT
Actualitate

Carnea de porc, mai scumpă

Carne de porc, fără oase, costă la piaţă cel puţin 80 de lei kilogramul. Pe perioada verii putea fi cumpărată cu 65 de lei kg. Costiţele de porc sunt la preţul de 75 de lei kilogramul. Cu cel puţin 70 de lei poate fi cumpărat un kilogram de carne de vită, prețul rămânând neschimbat.

Roşiile pot fi cumpărate la piaţă cu cel puţin 25 de lei kilogramul, față de 15 lei acum două săptămâni. Roşiile roz şi galbele pot fi găsite la preţul de 35 de lei kilogramul. Un kilogram de castraveți costă 25 de lei și mai mult. Preţul nu a suferit schimbări faţă de acum două săptămâni. Un kilogram de ardei porneşte de la 15 lei, faţă de 10-11 lei acum două săptămâni. Vinetele au rămas la preţul vechi de 15 lei kilogramul.

http://healthierworkplacewa.com.au/media/3709/fruit-and-veg-assortment.jpg?width=620

Preţul unui kilogram de gogoșari porneşte de la 25 de lei. Cartofii și ceapa costă 6 lei kilogramul, rămânind la preţul vechi. Varza se vinde cu un leu mai mult decât acum două săptămâni şi costă – 5 lei/kg. Legătura de ceapă verde, mărar şi pătrunjel costă 3 lei, la unele tarabe se dă şi cu 2 lei. Ciupercile pornesc de la 28 lei/kg.

Prunele pot fi cumpărate la prețul de acum două săptămâni – 12 lei kilogramul. Strugurii se vând în medie cu 10 lei. Preţul unui kilogram de mere porneşte de la 8 lei, iar al perelor este de 12 lei.

Zece ouă costă cel puţin 15 lei, prețul fiind în creştere cu doi lei faţă de acum două săptămâni.

Related posts

Dezvoltarea localităților din Nisporeni: Discuții productive între ministra Lilia Dabija și primarii din zonă

AlbasatTV, Nisporeni

Chiar și după o ușoară depreciere, leul moldovenesc se menține puternic

AlbasatTV, Nisporeni

Sistemul se confruntă cu deficit de medici de familie, anesteziologi și radiologi-imagiști

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment