ALBASAT
Nisporeni Societate

Centru de Informare Turistică deschis la Nisporeni

Centrul de Informare Turistică Regional Nisporeni a fost deschis oficial de către autoritățile publice locale și finanțatorii proiectului. Astfel, turiștii din zonă vor avea ocazia să afle mai multe informații despre zona turistică a raionului Nisporeni, fiind un punt de reper pentru traseul turistic.

Centrul de Informare reprezintă punctul de start pentru un turist și pentru dezvoltarea turismului din zonă. Este un punct în care turistul va primi informația primordială, informația de bază despre ce ar putea vizita în zonă și informația care va fi primită aici va dezvolta posibilitățile de dezvoltare a turismului și a zonelor în care ne aflăm„.

Președintele raionului Nisporeni a ținut să mulțumească finanțatorilor proiectului pentru posibilitatea dezvoltării domeniului turistic din zonă.

Cea mai mare bogăție a țării noastre este omul. Este un eveniment binevenit. Deja au pornit mai multe proiecte. Avem traseul pietonal turistic, care leagă câteva localități și obiective foarte importante pentru raionul Nisporeni„, a subliniat președintele raionului Nisporeni, Vasile Mărcuță.

Finanțatorii proiectului au speranțe mari, ce ține de activitatea și folosul centrului pentru comunitate.

SNC TATIANA DURLEȘTEAN DIRECTOR DE PROIECT

Noi salutăm această inițiativă a autorităților publice locale și suportul fiecărui din dvs, care participă în acest aspect al dezvoltării turismului în regiune. Personal, reprezint donatorul proiectului „ Activitatea de susținere a competitivității în industria ușoară și cea a turismului”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională„, a menționat Tatiana Durleștean, director activitătea de susținere a Competitivității în Industria Uşoară şi cea a Turismului (USAID, EDGE).

Centrul de Informare Turistică Regional Nisporeni a fost lansat cu susținerea Consiliului Raional Nisporeni, Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern  din Moldova cu suportul Activității de Susținere  Competitivității în Industria Ușoară  și cea a Turismului în Moldova, proiect finansat de USAID.

Related posts

Alexei Buzu: De la 1 aprilie pensiile vor fi indexate cu 4,2%

AlbasatTV, Nisporeni

Cursul valutar oficial la 16.08.2020

Albasat

PAS propune să fie interzise băuturile alcoolice energizante

Albasat

Leave a Comment