Portal de știri
Societate

Cinci pietoni accidentați, doi dintre care au murit

Cinci pietoni au fost accidentați joi seara, iar doi dintre ei au murit pe loc. Una dintre victime este o tânără de 35 de ani care a fost lovită de un automobil la Măgdăcești în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, transmite IPN.

Un alt impact mortal a avut loc în raionul Strășeni. Un bărbat de 74 de ani a fost lovit în plin în timp ce traversa în afara trecerii pietonale.

O femeie de aproximativ 45 de ani a fost accidentată la Tohatin. Preliminar s-a constatat că aceasta traversa strada neregulamentar. Femeia a fost transportată la spital în stare inconștientă.

Alt caz a avut loc pe strada Petru Rareș din capitală, când un bărbat  care conducea o Honda a accidentat o femeie de 80 de ani. Încă o accidentare de pieton s-a produs pe strada Alba Iulia. Este vorba despre o adolescentă de 15 ani, care s-a ales cu leziuni corporale.

Seria de accidentări vine după ce, acum două săptămâni, un copil de zece ani a fost lovit mortal pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dacia, în apropiere de Aeroport.

Poliția a anunțat că organizează filtre rutiere în mai multe locații din capitală în contextul în care în ultima perioadă mai mulți conducători auto au admis încălcări în trafic, punând în pericol viața și sănătatea cetățenilor.

Related posts

Молдова и Япония подписали два соглашения: грунтовый и кредитный

Albasat

A fost aprobat Planul de admitere la postdoctorat cu finanțare bugetară

Albasat

Agenţia Europeană a Medicamentului recomandă folosirea Remdesivir în țările UE, pentru tratatea Covid-19

Albasat

Leave a Comment