ALBASAT
Nisporeni Societate

Condiții mai bune pentru femeile ce beneficiază de consultații și investigații la Spitalul Raional Nisporeni

Condiții mai bune pentru femeile ce beneficiază de consultații și investigații ginecologice în cadrul IMSP Spitalul Raional Nisporeni.

Cabinetele ginecologice ale secțiilor Obstetrică – ginecologie și Consultativă au fost dotate cu fotolii ginecologice performante datorită implicării Agenției Națiunilor Unite pentru drepturile și sănătatea reproductivă (UNFPA Moldova). Fotoliile moderne, foarte necesare de altfel, au un spectru larg de utilizări. Sunt electrice, ceea ce permite reglarea acestuia conform stării de sănătate, constituției corporale, dar și vârstei pacientei. În cazul unei femei cu dizabilitate locomotorie, fotoliul ginecologic se reglează și vine în întâmpinarea pacientei, asigurându-i confort.

Secția Obstetrică – ginecologie a primit și alte donații: seturi de albituri pentru noi-născuți și mame, plapume, perne și convectoare electrice.

„Suntem foarte recunoscători Agenției Națiunilor Unite pentru drepturile și sănătatea reproductivă (UNFPA Moldova), pentru donațiile oferite, acestea vor contribui la crearea condițiilor mai bune de tratament pentru pacientele noastre! Mulțumim pentru generozitate și implicare din numele pacientelor și angajaților IMSP SR Nisporeni!”, a menționat, în context, administrația instituției medicale.

Related posts

Парламент рассматривает сегодня ходатайство о выражении вотума недоверия правительству Кику

Albasat

Un membru CSM riscă să-și piardă mandatul înainte de termen

Albasat

Mamele ar putea avea asigurare medicală din partea Guvernului până când copilul face 2 ani

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment