Nisporeni Societate

Consiliul sătesc Cristești a aprobat noi tarife pentru apă și canalizare

Consiliul sătesc al localității Cristești, din raionul Nisporeni, a aprobat noi tarife pentru apă și canalizare. Decizia a fost aprobată în cadrul ședinței din data de 11 iunie 2021.

Astfel,începând cu data de 1 iulie 2021, tarifele pentru serviciile de alimentare cu apă potabilă furnizate de către  ÎM „CRISBOLŢUN” pentru consumatorii din teritoriul localității Cristești vor fi următoarele:

  1. Tariful lunar (taxă fixă) în mărime de 10-00 lei pentru toţi consumatorii;
    1. Tariful calculat în dependenţă de consum:
    1. pentru consumatorii casnici, instituţiile publice, primărie,oficiul medicului de familie, biserică  în mărime de 6,00 lei/m/c;
    1. pentru agenţii economici,(întreprinderi Individuale,SRL-uri), persoane fizice, care practică activitatea de antreprenoriat şi alţi consumatori în mărime de 10 lei/m/c;
  • Tariful pentru serviciile de canalizare şi epurare a apelor uzate furnizate de către  ÎM „CRISBOLŢUN” în teritoriul Cristești începând cu 01 iulie 2021:
  • pentru instituţiile publice – 3 lei/m/c;
  • pentru consumatorii casnici, alţi consumatori – 30 lei/lunar (tarif fix).

Cristeşti este un sat  din raionul Nisporeni. Satul are o suprafaţă de circa 10.3 kilometri pătraţi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Nisporeni și la 70 km de Chișinău. Satul Cristești a fost menționat documentar în anul 1429.  

Related posts

Directorul ANSP: 99% din cazurile de deces sunt persoane care au cel puțin o maladie

Albasat

Alerta cu bombă de la Ambasada Federației Ruse a fost falsă

Albasat

Evoluția dosarelor de corupție de rezonanță va fi raportată pe pagina Guvernului

Albasat

Leave a Comment