Nisporeni

Crimă într-o localitate din Nisporeni. Un bărbat de 40 ani a fost ucis în bătaie de către vecinul său

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost ucis în bătaie de către un consătean. Totul s-a întâmplat miercuri, 20 ianuarie, într-o localitate din raionul Nisporeni. Informația a fost confirmată pentru albasat.md de către ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Potrivit Cristinei Vicol, în jurul orei  orei  18.55, la Serviciul de gardă al IP Nisporeni a parvenit informația telefonică  precum că la domiciliu, într-o localitate din  raionul  Nisporeni, a decedat  un bărbat, în vârstă de  40 ani, vizual fără semne de moarte violentă.

Deplasându-se la fața locului, grupul operativ al IP Nisporeni în deplină componență, a stabilit că, la 20 ianuarie, ora 17.30,  un bărbat în vârstă 22 ani din raionul Nisporeni, a mers în vizită la vecinul său  în vârstă de 40 ani, fiind prieteni și vecini, acesta  intrat în domiciliul ultimului și l-a depistat pe acesta lîngă pat, în stare gravă, pentru ce a telefonat la serviciul medical de urgență, însă victima a decedat pînă la sosirea ambulanței.

În urma cercetării la fața locului, pe corpul  victimei au fost depistate mai multe vânătăi si excoriații, fiind îndreptat către  expertiza medico-legală  pentru a stabili cauza decesului.

Potrivit oamenilor legii, suspectul, pentru a ascunde circumstanțele cazului, a comunicat angajaților poliției că leziunile corporale au fost cauzate în urma căderii la sol a victimei, prin care s-a lovit în regiunea corpului și capului. Însă, ieri, 21 ianuarie, în urma examinării medico-legale, s-a constatat că leziunile corporale aflate pe corpul  bărbatului ar fi fost provocate de acțiuni violente asupra decedatului și care puteau să cauzeze decesul.

Fiind investigat cazul, s-a constatat că, la 20 ianuarie, pe parcursul zilei, suspectul împreună cu victima  au fost la cimitir. Apoi s-au întors la domiciliul victimei și au continuat să consume băuturi alcoolice. Între cei doi a apărut un conflict, iar suspectul l-a lovit cu pumnii în regiunea corpului, ulterior plecând la el la domiciliu.

După o perioadă scurtă de timp, suspectul s-a întors la domiciliul  victimei pentru a vedea care este starea de sănătate a acestuia, anunțînd ulterior serviciul medical de urgență.

Victima  locuia împreună cu concubina sa  si ducea un mod de viață antisocial, uneori făcea abuz de alcool.

Pe cazul dat va fi pornită o cauză penală conform art.151 al.4 CP. Bărbatul  urmează a fi  reținut în conformitate cu art.166 CPP.

Related posts

„Moldova și România”, emisiune tv despre sprijinul oferit de guvernul României

Albasat

Slujba de Paști va fi oficiată şi în bisericile din Nisporeni fără enoriași. Cum vor putea sfinți credincioșii bucatele de Paști?

Albasat

UE//Grădiniţa „Doremicii” din Călăraşi – cea mai energo-eficientă instituție publică nu doar din țară, dar și din regiune

Albasat