Nisporeni Societate

Cum se va desfășura Paștele Blajinilor la Nisporeni. Hotărârea emisă de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a raionului

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică Raionul Nisporeni a emis o hotărâre privind desfășurarea activităților religioase de Paștele Blajinilor. Potrivit hotărârii, întrunirile cu caracter religios se vor desfășura cu respectarea măsurilor de prevenire și control al infecției COVID-19.

În lăcașele de cult se va admite un număr limitat de persoane, astfel încât să fie asigurată o suprafață de minimum 4 metri pătrați pentru fiecare persoană și o distanță fizică de 2 metri între persoane. Purtarea măștilor va fi obligatorie pe toată durata aflării în interiorul lăcașului de cult. Enoriașii sunt îndemnați să evite sărutarea obiectelor de cult. În cazul activităților religioase desfășurate în aer liber, se va păstra o distanță fizică între persoane de 1,5 metri.

Potrivit hotărârii Comisiei, accesul în cimitire în ziua Paștelui Blajinilor va fi permis, însă doar cu prezența unui singur reprezentant din familie la mormânt, fără organizarea meselor și altor proceduri în masă.

Related posts

Ion Chicu: Avem multe cazuri de COVID-19 şi, din păcate, vor mai creşte

Albasat

Авиарейсы в трёх новых направлениях

Albasat

Cursul valutar oficial la 23.02.2021

Albasat