ALBASAT
Galerie Foto Nisporeni

Dacă căutați jucării în Nisporeni, atunci magazinul „Licurici” este alegerea perfectă. Magazinul minunilor și a bunei dispoziții

Cel mai divers magazin de jucării din oraşul Nisporeni.

Fiecare parinte își dorește ca copilul său să crească sănătos, inteligent și fericit. Pentru o dezvoltare mai eficientă a copilului e nevoie de jucarii de o calitate înaltă. Dar unde și cum să alegem jucariile în Nisporeni ? Deseori părinții, buneii, nanii pur și simplu nu știu ce cadou să-i facă copilului, mai ales când copilul deja are preferințele și interesele sale. Cu alegerea potrivită vă va ajuta magazinul de jucării „Licurici” din orașul  Nisporeni. Puteți să alegeți o jucărie calitativă la preț accesibil.

La magazinul „Licurici” din oraşul Nisporeni, găseşti cel mai mare asortiment de jucării pentru copii, rechizite școlare  şi accesorii.

Cele mai populare jucării pentru copii

  Jucăriile pentru copii trezesc cele mai pozitive emoții, contribuie la dezvoltarea anumitor abilități și deprinderi, ajută copii să cunoască mediul înconjurător, dezvoltă și educă copiii intelectual și fizic. Magazinul „Licurici” vă oferă cele mai sigure jucării pentru copiii de toate vârstele. Pentru bebeluși veți găsi: jocuri de sortat, jucării cu roți, proiectoare muzicale etc. Aceste jucării dezvoltă auzul, memoria, coordonarea, permit copilului de la o fragedă vârstă să descopere lumea înconjurătoare și să se simtă eroi.

Magazinul minunilor și a bunei dispoziții

  Orice fetiță își va găsi păpușa iubită Barbie, Monster High sau Ever After High de la Mattel, iar orice băiețel va putea alege din o gamă largă mașinuța. Jocurile de societate îi vor captiva pe cei mai mari și împreună cu prietenii și familia vor putea să joace UNO, Monopoly, Twister, Jenga, Minecraft. În magazinul „Licurici”  veți găsi nu doar jocuri de societate distractive, ci și educative, care vor pune bazele unei personalități dezvoltate, cu abilități în domeniile business-ului, istoriei, geografiei, științelor exacte etc.

Intră acum în magazinul „Licurici” şi alege jucăria perfectă pentru cadou, sau pentru copilaşul tău! Nu rata şansa de a oferi un zâmbet sau comfort unui copil. 

Fii sigur că aici găseşti absolut orice şi nu vei ieşi cu mâna goală! Ba mai mult, poţi da comandă de orice jucărie, pe care o vei primi cu siguranţă.
Vizitează acum magazinul, împreună cu copilul şi bucurăte de fericirea celui mic, dar şi de preţurile avantajoase.

Magazinul „Licurici” îl puteţi găsi în oraşul Nisporeni, pe strada Alexandru cel Bun, vis-a-vis de Casa Naţională.  Magazinul este deschis de luni până duminică de la 08:00 la 18:00.

Related posts

COVID-19: Situaţia cu privire la infecţie în Spitalul Raional Nisporeni

Albasat

Spectacol și voie bună: Festivalul „Mărţişor”, timp de zece zile, a întrunit artişti din raionul Nisporeni (VIDEO)

AlbasatTV, Nisporeni

COVID-19 Nisporeni: 3 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Bilanțul a ajuns la 1213 cazuri confirmate

Albasat

Leave a Comment