ALBASAT
Diverse Jurnalul sănătății Sanatate Societate

De ce nu este bine să preparăm carnea pe grătar

Prepararea unui grătar oferă, în egală măsură, un fel de mâncare gustos și sățios, precum și un prilej de a socializa cu familia sau cu prietenii.

Cu toate acestea, specialiștii trag un semnal de alarmă și recomandă să nu se facă abuz, deoarece carnea preparată pe grătar poate fi periculoasă pentru sănătate.

„Alimentele gătite pe grătar se pot dovedi toxice pentru organism, în special carnea preparată prea mult și la temperaturi ridicate.

Studiile au arătat că atunci când grăsimea din carne se scurge pe cărbuni, aceștia se aprind și produc un fum care conține substanțe chimice, numite hidrocarburi aromatice policiclice, fum care se depune pe carne și pe care îl și inhalăm”, a spus Gina Taujan, psihonutriționist.

Related posts

Număr dublu de infectări cu COVID-19

Albasat

Toate persoanele care s-au înscris la cursurile gratuite de română vor fi admise

AlbasatTV, Nisporeni

Cursul valutar oficial la 20.07.2022

Albasat

Leave a Comment