ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Distracție garantată pentru copii: Primăria Nisporeni oferă acces gratuit la topogane în Zilele Orașului

Cu ocazia Zilelor Orașului Nisporeni, Primăria locală a pregătit o surpriză specială pentru cei mici: acces gratuit la topoganele amplasate în centrul orașului. Evenimentul se va desfășura între orele 11:00 și 20:00 și își propune să ofere copiilor momente de distracție și voie bună în această perioadă de sărbătoare.

Topoganele, oferite cu generozitate de către Primăria Nisporeni, vor fi disponibile în diferite dimensiuni și niveluri de dificultate, astfel încât copiii de toate vârstele să se poată bucura de această activitate. Indiferent dacă aleg să alunece pe topoganele mai mici sau să se aventureze pe cele mai înalte, cei mici vor trăi experiențe pline de adrenalină și veselie.

În plus față de topogane, Primăria Nisporeni va organiza și alte activități și evenimente pentru copii, în cadrul Zilelor Orașului. Acestea includ ateliere creative, spectacole de muzică, precum și concursuri și jocuri interactive. Astfel, părinții și copiii vor avea ocazia să petreacă timp de calitate împreună, descoperind noi talente și pasiuni.

Zilele Orașului Nisporeni reprezintă un prilej excelent pentru locuitorii orașului și pentru cei care îl vizitează să celebreze împreună frumusețea și tradițiile acestui loc. Prin organizarea acestor activități gratuite pentru copii, Primăria Nisporeni subliniază importanța comunității și a fericirii celor mici.

Nu ratați această ocazie de a vă bucura alături de copiii dvs. de topoganele gratuite și de numeroasele activități pregătite în cadrul Zilelor Orașului Nisporeni. Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună spiritul vibrant și ospitalier al acestui minunat oraș!

Related posts

Generalul Anton Gămurari a trecut în nefiinţă

Albasat

În trei luni, geniștii au lichidat circa 50 de obiecte explozive

Albasat

Regim de carantină la Ștefan-Vodă și Soroca

Albasat

Leave a Comment