ALBASAT
Actualitate Nisporeni Societate

Donație de 96 de laptopuri pentru 22 de instituții de învățământ din raionul Nisporeni

Recent, Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova a făcut o donație către 22 de instituții de învățământ secundar general, ciclul I și II, din raionul Nisporeni. Această donație constă într-un total de 96 de laptopuri, achiziționate în cadrul proiectului de Reforma Învățământului în Moldova.

Scopul principal al acestei inițiative este de a sprijini procesul de învățare și de a moderniza baza tehnico-materială a școlilor din raion. Laptopurile reprezintă instrumente esențiale în contextul digitalizării educației și vor contribui la îmbunătățirea accesului elevilor și profesorilor la resursele și tehnologia necesară în secolul XXI.

Implementarea proiectului Reforma Învățământului în Moldova are ca obiectiv crearea unui mediu educațional mai modern și eficient, iar această donație de laptopuri reprezintă un pas semnificativ în această direcție. Instituțiile de învățământ din raionul Nisporeni vor beneficia de aceste resurse tehnologice pentru a susține educația de calitate și pentru a ajuta elevii să dezvolte abilitățile necesare în lumea digitală actuală.

Related posts

Diplome din partea IP Nisporeni pentru conducătorii instituțiilor de învățământ din raion

AlbasatTV, Nisporeni

Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului pentru cele patru proiecte

Albasat

Cutremur puternic în Filipine. Seismul cu magnitudinea de 6,4 ar fi provocat pagube importante

AlbasatTV, Nisporeni

Leave a Comment